- 5,176
- 4,606
- 113
amacları o zaten... halk biraz uyandı kafa karıstırmayı onlemek ıstıyorlar.Arkadaşlar sosyal medyada kapanırsa haberler yayılmaya başlar turkiye 10-0 almanya bu haberin çıkmasına az kaldı desenize
amacları o zaten... halk biraz uyandı kafa karıstırmayı onlemek ıstıyorlar.Arkadaşlar sosyal medyada kapanırsa haberler yayılmaya başlar turkiye 10-0 almanya bu haberin çıkmasına az kaldı desenize
Yok kardeşim sosyal mesyada kızına küfür etmişler malum şahsın tüm türkiyede kapatacakmışamacları o zaten... halk biraz uyandı kafa karıstırmayı onlemek ıstıyorlar.
Vpn ile serbestSosyal medya da kapanacak mış. Twitter youtube instegram.
Merak etme bunlar yakinda vpn kullananlara da para yasagi cezasi getirirler ordan da para kazanmak icinVpn ile serbest![]()
Baba lazım ona oda rusya da (putin)Merak etme bunlar yakinda vpn kullananlara da para yasagi cezasi getirirler ordan da para kazanmak icin![]()
Bilader isteyen istediğini düşünür isteyen istediğini der ama tabikide saygı çerçevesinde valla bu hükümetten tek korkum kenan evren gibi şeffaf oy pusulası ile artık oylar alınacak hükümete vermeyenleri fişleyeceklerHer türlü yasağa karşıyım lakin Twitter a mutlaka bı düzenleme getirilmesi lazım inanilmaz bı dezenformasyon var sürekli siyaset ve futbol üzerinden insanların kutuplaşmayı söz konusu bunu da tetikleyen troller var bence Twitter hesapları da kisisellesmeli TC ile hesap alınması vs yapılacaksa yapılmalı ne zaman twitter a girsem ülke ile alakalı umudum daha da azalıyor böyle insanlar var mı gerçekten diyorum
Gerçekler her zaman korkutucudur ama ne yazıkki öyle umut verici birşey hiç yokHer türlü yasağa karşıyım lakin Twitter a mutlaka bı düzenleme getirilmesi lazım inanilmaz bı dezenformasyon var sürekli siyaset ve futbol üzerinden insanların kutuplaşmayı söz konusu bunu da tetikleyen troller var bence Twitter hesapları da kisisellesmeli TC ile hesap alınması vs yapılacaksa yapılmalı ne zaman twitter a girsem ülke ile alakalı umudum daha da azalıyor böyle insanlar var mı gerçekten diyorum
Ben ne diyorum sen ne diyorsun biraderBilader isteyen istediğini düşünür isteyen istediğini der ama tabikide saygı çerçevesinde valla bu hükümetten tek korkum kenan evren gibi şeffaf oy pusulası ile artık oylar alınacak hükümete vermeyenleri fişleyecekler
Benim yırtık donu bile almışlar ne yapacaklarsa artık yırtık donuBeyler 2 dk gözlerimi dinlendireyim dedim götümde ki donuda almışlar fazla donu olan var mı?
Yamalayıp tekrar sana satarlarBenim yırtık donu bile almışlar ne yapacaklarsa artık yırtık donu
Haklısın dostum aynı frekansda değilizBen ne diyorum sen ne diyorsun birader
Dediğinin olması için ülkede düşünce özgürlüğü olması gerekir şimdi tcyle twittera kayıt olsa benim muhalif olduğum için fişlenmeyeceğime garanti vermeleri lazım ayrıca her ne kadar siyasi düşüncesi bana çok ters de olsa Başak Demirtaş’a hakaret edildiğinde harekete geçmeyip Esra Albayrak’a edildiğinde geçmek ikiyüzlülüktür ikisine de hakaret etmek suçturHer türlü yasağa karşıyım lakin Twitter a mutlaka bı düzenleme getirilmesi lazım inanilmaz bı dezenformasyon var sürekli siyaset ve futbol üzerinden insanların kutuplaşmayı söz konusu bunu da tetikleyen troller var bence Twitter hesapları da kisisellesmeli TC ile hesap alınması vs yapılacaksa yapılmalı ne zaman twitter a girsem ülke ile alakalı umudum daha da azalıyor böyle insanlar var mı gerçekten diyorum
Bunlar onunda önlemini alır.Vpn ile serbest![]()
bence tc yetmez , herkese çip taksınlar her yaptığı her söylediği hatta her düşündüğü denetlensin . sosyal medya olmasa kahvede evde vb muhalif mıhalif konuşanlar olabilir . herkesi susturup tek model yapalımHer türlü yasağa karşıyım lakin Twitter a mutlaka bı düzenleme getirilmesi lazım inanilmaz bı dezenformasyon var sürekli siyaset ve futbol üzerinden insanların kutuplaşmayı söz konusu bunu da tetikleyen troller var bence Twitter hesapları da kisisellesmeli TC ile hesap alınması vs yapılacaksa yapılmalı ne zaman twitter a girsem ülke ile alakalı umudum daha da azalıyor böyle insanlar var mı gerçekten diyorum
Henüz olmadığımıza şaşırmıyor değilimYakında suriye Gibi Olursak Şaşırmayın![]()