Ben almadım kiVallahi helal olsun her yerden ödül alıyorsun
Ben almadım kiVallahi helal olsun her yerden ödül alıyorsun
O zaman yalan söylüyor bilerek diyor ödülü kime göndermiş bu banlanmasın diye söylüyor yalan söylüyorBen almadım ki
OlabilirO zaman yalan söylüyor bilerek diyor ödülü kime göndermiş bu banlanmasın diye söylüyor yalan söylüyor
Garantisini veriyorum ya böyle bir şimdi ağzımı açtıracak dalga geçiyorOlabilir
millete taşak geçiyor buna laf edildi mi artislil yapıyo bi de lavukÖdüller gönderildi bol.sans
Adminlerde bişey yapmıyor bunaGarantisini veriyorum ya böyle bir şimdi ağzımı açtıracak dalga geçiyor
Ben ona yapacağım adminlere kalmayacakAdminlerde bişey yapmıyor buna
her kupon paylaştıgında umarım yatar yazalım 🤣🤣🤣🤣🤣Adminlerde bişey yapmıyor buna
Ya kazanırsa 😂her kupon paylaştıgında umarım yatar yazalım 🤣🤣🤣🤣🤣
Mal bu adam ya takip etmeyin bunu geri zekalinin teki. İşi gücü yalanGarantisini veriyorum ya böyle bir şimdi ağzımı açtıracak dalga geçiyor
İnşallah kökten kaybederher kupon paylaştıgında umarım yatar yazalım 🤣🤣🤣🤣🤣
EfendimÖdüller gönderildi bol.sans
Hakanim bu adamın mal olduğunu bilmen gerekiyorduYa kazanırsa 😂
Biliyorum artıkHakanim bu adamın mal olduğunu bilmen gerekiyordu
Ya ben biliyordum makarasına öyle takip ettim biliyor musun ama böyle hani dalga geçermiş gibi Böyle hani gönderdim falan yapıyor ya insan uyuz oluyor teneke işte boş hayatı boştur bununMal bu adam ya takip etmeyin bunu geri zekalinin teki. İşi gücü yalan
Daha yeni mi öğrendinBiliyorum artık
Yoo biliyordumDaha yeni mi öğrendin
Banlansin işte ne güne duruyor burdaYa ben biliyordum makarasına öyle takip ettim biliyor musun ama böyle hani dalga geçermiş gibi Böyle hani gönderdim falan yapıyor ya insan uyuz oluyor teneke işte boş hayatı boştur bunun
Bunu bayira karşı domaltacanYa ben biliyordum makarasına öyle takip ettim biliyor musun ama böyle hani dalga geçermiş gibi Böyle hani gönderdim falan yapıyor ya insan uyuz oluyor teneke işte boş hayatı boştur bunun
Biliyorum artık
Bir daha uğraşsın ne yazacağım biliyor musun İnşallah tutmaz durmadan açtığı gibi kötü yorum yapacağım Hakkı budur😄😄😄Banlansin işte ne güne duruyor burda