Kim kendini feda edecek ben yapamamBunu bayira karşı domaltacan
Kim kendini feda edecek ben yapamamBunu bayira karşı domaltacan
Ben geldım sayıyorsunuz karısmadım yaşayın görün ıstedımDaha yeni mi öğrendin
Köyün eşeğini getiririmKim kendini feda edecek ben yapamam
Ya yemin ediyorum biliyordum dedim bir ihtimal belki umut vardı ama o umudu da komple bitirdi😄😄😄😄😄Ben geldım sayıyorsunuz karısmadım yaşayın görün ıstedım
Ölür laKöyün eşeğini getiririm
Kim elledi lan qotumeBen geldım sayıyorsunuz karısmadım yaşayın görün ıstedım
Hakankm at getireyim istersenÖlür la
İkisini birlikte getir sen benceHakankm at getireyim istersen
Kesene bereket puahhaÖdüller gönderildi bol.sans
Sen ne güzel bir ara ilerliyordun Ya nasıl böyle geriye düştün ya inşallah parayı geri vermemişsindir Hani kendine kullanmışsındırBen geldım sayıyorsunuz karısmadım yaşayın görün ıstedım
He vallaSen ne güzel bir ara ilerliyordun Ya nasıl böyle geriye düştün ya inşallah parayı geri vermemişsindir Hani kendine kullanmışsındır
Kumar ev ocak söndürüyor bıze o kadar vurmadıSen ne güzel bir ara ilerliyordun Ya nasıl böyle geriye düştün ya inşallah parayı geri vermemişsindir Hani kendine kullanmışsındır
Metin benim mesajıma dönüş yapmadığı gün çöküşe başladıSen ne güzel bir ara ilerliyordun Ya nasıl böyle geriye düştün ya inşallah parayı geri vermemişsindir Hani kendine kullanmışsındır
Sen + 83 kısıMetin benim mesajıma dönüş yapmadığı gün çöküşe başladı
Vallahi ben o kadar kendimi kaptırmıyorum Kral mesela koysam bile en fazla Mesela örnek veriyorum sana 50.000 koydum değil mi Örnek veriyorum en fazla oradan vereceğim 10.000 gerisini nakit olarak harcarım ihtiyaçları örnek veriyorum Bunu öyle bir şeyin var yani irademKumar ev ocak söndürüyor bıze o kadar vurmadı
Ben değilSen + 83 kısı
Vallahi ben o kadar görüyordum bir kere yazmadım desin ki yazdı banaMetin benim mesajıma dönüş yapmadığı gün çöküşe başladı
Geçen 71 di amk. İnandırıcı asal sayı seçiyorsun bir deSen + 83 kısı
Lâ hepsı gerı gitmedi zaten 30 gram altında kredileri kapattım takılmaca suanVallahi ben o kadar kendimi kaptırmıyorum Kral mesela koysam bile en fazla Mesela örnek veriyorum sana 50.000 koydum değil mi Örnek veriyorum en fazla oradan vereceğim 10.000 gerisini nakit olarak harcarım ihtiyaçları örnek veriyorum Bunu öyle bir şeyin var yani iradem
Değişiyoo hacı akşamdan aksamaGeçen 71 di amk. İnandırıcı asal sayı seçiyorsun bir de