- 2,492
- 1,800
- 113
Beyler telefon sıcağa gelemiyor benim gibi.
Slot çevirirken kasmaya başladı. Buzdolabına koysam sorun olur mu
Normal yani 😊Beyler telefon sıcağa gelemiyor benim gibi.
Ben altına şu mavi buzluktan koyuyorum hastanelerde olan varya ama telefon Android ise dedeye giriyim derken balıkçıya girer balıkçıya giriyim derken rulete girer ekran saçmalar ona göre 🤣🤣🤣🤣Beyler telefon sıcağa gelemiyor benim gibi.
Boş konu olunca nasıl da geliyor adam hemen 🤣 banı açılır açılmaz Ben burdayım diyor kral 🤣🤣iphone 15 pro kullanıyorum o dahi slotlarda kasıyor uzun vadede cok normal
16 promax kullanıyorum hiç donma yaşamadım telefon tavsiye ediliriphone 15 pro kullanıyorum o dahi slotlarda kasıyor uzun vadede cok normal
Az önce slotin ve zlotu üst üste açtım, oyuna girmek ayrı dert çıkması ayrı dert. En son sistem arayüz hatası verdi ilk kez 🤣Ben altına şu mavi buzluktan koyuyorum hastanelerde olan varya ama telefon Android ise dedeye giriyim derken balıkçıya girer balıkçıya giriyim derken rulete girer ekran saçmalar ona göre 🤣🤣🤣🤣
O sitelere 16 pro ile girmesi bile ayrı dert onlar site değil ki onlar bildiğin üçkağıtçıAz önce slotin ve zlotu üst üste açtım, oyuna girmek ayrı dert çıkması ayrı dert. En son sistem arayüz hatası verdi ilk kez 🤣
hangi bandan bahsediyorsun süresiz mi 17 günlük olan miBoş konu olunca nasıl da geliyor adam hemen 🤣 banı açılır açılmaz Ben burdayım diyor kral 🤣🤣
Harbi sıkıntılısınız .Beyler telefon sıcağa gelemiyor benim gibi.
Derin dondurucuya koy kanka 10 dakika kalsin tel kendine gelirBeyler telefon sıcağa gelemiyor benim gibi.
NormalSıcaktan kolumdan terler akıyo
Tam satmalik telefon16 promax kullanıyorum hiç donma yaşamadım telefon tavsiye edilir(slot adamı öper dikkat edelim
![]()
dayı o kız olmuş mu ppye