Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sıcaktan Telefon Kasmaya Başladı

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,319
6,596
113
Beyler telefon sıcağa gelemiyor benim gibi.
Slot çevirirken kasmaya başladı. Buzdolabına koysam sorun olur mu
Ben altına şu mavi buzluktan koyuyorum hastanelerde olan varya ama telefon Android ise dedeye giriyim derken balıkçıya girer balıkçıya giriyim derken rulete girer ekran saçmalar ona göre 🤣🤣🤣🤣

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,489
1,798
113
Ben altına şu mavi buzluktan koyuyorum hastanelerde olan varya ama telefon Android ise dedeye giriyim derken balıkçıya girer balıkçıya giriyim derken rulete girer ekran saçmalar ona göre 🤣🤣🤣🤣
Az önce slotin ve zlotu üst üste açtım, oyuna girmek ayrı dert çıkması ayrı dert. En son sistem arayüz hatası verdi ilk kez 🤣

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,319
6,596
113
Az önce slotin ve zlotu üst üste açtım, oyuna girmek ayrı dert çıkması ayrı dert. En son sistem arayüz hatası verdi ilk kez 🤣
O sitelere 16 pro ile girmesi bile ayrı dert onlar site değil ki onlar bildiğin üçkağıtçı

siryetyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,164
445
83
2-3 saatte bir 5 dklığına buzluğa koyuyorum ben telefonu 😀

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113

erkan1982

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
554
114
43
Yakında bi konuda ben açayım kabız oldum 😆

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
36,928
37,099
113

Ben direk enseye koyuyorum iyi geliyor