http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Siber Suçlar

sesegnon19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,062
139
63
Hesabına giren çıkan miktara göre yargılıyorlar kardeşim ilk mahkeme spnrası istinafa gittim iptal edip başka suç ile yargıladılar ne ceza vereceklerini bilemediler 30 eylülde mahkemem vardı 29 ocaga ertelediler
Senin hesapta nekadar döndü dost yani hepimizin dönüyor belli miktarlar

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,976
5,413
113
polis telefonla aramaz bırader baglı oldugun karakola telefon acar oranın polisi kapına ekıp yollar karakola o an goturur yada evde yoksan karakola gelsin diye bilgi bırakırlar

Honos21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,498
1,173
113
polis telefonla aramaz bırader baglı oldugun karakola telefon acar oranın polisi kapına ekıp yollar karakola o an goturur yada evde yoksan karakola gelsin diye bilgi bırakırlar
La gardasim ben 2018-2022-2024 de 3 kere aynı şekilde emniyete cagrildim sen hala öyle olmaz diyosun

Honos21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,498
1,173
113
Konuyu açtım, yakın zamanda emniyete cagrilan varmı? Varsa ne dediler?
Sadece bu. Herkes mit mensubu kesildi.
Daha önceki cagrildigimda da buraya yazdım sportsbet paribu vakasiydi. Burdan da cagrilan olmuştu ona göre kendimi hazirlayip gittim oyle de çıktı.
Onun için konuyu açıyorum. Polis öyle aramaz böyle yapmaz. Herkes emniyet mensubu kesildi. Daha önce 3 kere emniyetten aynı şekilde arandim da telefonda konuşup gittim emniyete

Kaygısızlar1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
680
329
63
Hocam öncelikle geçmiş olsun umarım tez zamanda senin için iyi sonuçlanır. Bu arada benimde akbank hesabıma bloke konmuş içerisinde az da olsa para olmasına rağmen işlem yapamıyorum. Şubeye gittiğimde devlet bloke koymuş çok işlem olduğu için beklemeniz gerekiyor dediler sizce sonuç ne olur.

Baronizm

Güce Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,838
7,438
113
Valla benj arasalar ulaşamazlar sürekli siteler aradığı için kayıtlı olmayanları direk kapatıyorum

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,996
1,308
113
Hocam öncelikle geçmiş olsun umarım tez zamanda senin için iyi sonuçlanır. Bu arada benimde akbank hesabıma bloke konmuş içerisinde az da olsa para olmasına rağmen işlem yapamıyorum. Şubeye gittiğimde devlet bloke koymuş çok işlem olduğu için beklemeniz gerekiyor dediler sizce sonuç ne olur.
9e63ae49d9fc74abdac986458eb749e7.jpg

Honos21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,498
1,173
113
Valla benj arasalar ulaşamazlar sürekli siteler aradığı için kayıtlı olmayanları direk kapatıyorum
Muhtemelen beni de sabit hattan aradilar ulasamayinca 507 li numaradan aradilar bilemiyorum sabah ola hayrola

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,451
2,491
113
offffffffff forumun en cahil üyesisin yemin ediyorum hiçbir şey bilmiyorsun ama her konu hakkında fikrin var ya. Polis aramazmış bla bla. Nasıl aramıyor bal gibi de arıyor.

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,996
1,308
113
Muhtemelen beni de sabit hattan aradilar ulasamayinca 507 li numaradan aradilar bilemiyorum sabah ola hayrola
para cezasından baska birşey cıkmaz gibime geliyor yani son 2 ay havale transferlerin fazla ondan bi büyük para cezası gelir o kadar gibime geliyor

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,451
2,491
113
2-3 hafta sonra tekrar gideceksin dekonta imza atıp hesabındaki parayı çekeceksin. eskiden 2 yıl diyorlardı şimdi kaç yıl bilmiyorum o kadar süre akbankta hesap açamayacaksın. Maaş hesabı açabilirsin ama mobil bankacılığı kullanamazsın. maaşın yattığı zaman gidip şubeden çekeceksin.

Kaygısızlar1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
680
329
63
2-3 hafta sonra tekrar gideceksin dekonta imza atıp hesabındaki parayı çekeceksin. eskiden 2 yıl diyorlardı şimdi kaç yıl bilmiyorum o kadar süre akbankta hesap açamayacaksın. Maaş hesabı açabilirsin ama mobil bankacılığı kullanamazsın. maaşın yattığı zaman gidip şubeden çekeceksin.
Eyvallah kral sağolasın, İnternet bankacılığına giriş yapabiliyorum ama blokeli diye yazı çıkıyor işlem yapmaya kalkışınca. Herhangi bir ceza gelir mi hapis yada para cezası