- 2,498
- 1,173
- 113
Kardeşim şaka misiniz ya.Polis gece mi arar gece evinden alırlar anca aramazlar
Sabah aramislar ben uyuyordum şimdi uyandim diyorum okumuyonuzmu
Kardeşim şaka misiniz ya.Polis gece mi arar gece evinden alırlar anca aramazlar
Dostum ben whatsp dan baktim diyorum whatsp dan aradilar demiyorumwpden aradılarsa onlar dolandırıcı uzak dur hangi siber suç bugüne kadar wpden aramış
Wpden arqnıyor mu bilgim yok ondan soruyordımLa adamlar polis hattindan ariyor wp pp bulunduğum yerin siber suçları. Sorgulattik
o zaman dediğim gibi hocam yani çekim ve yatırımlardan sibersuçların dikkatini çekmissindir. yada twiiterdan patlak vermişssindirDostum ben whatsp dan baktim diyorum whatsp dan aradilar demiyorum
Knk adamlar normalden aradilar polis hattı olduğu için whatsplari da var ben whatsp dan numaraya baktim okadar. WhatsApp dan aramadilarWpden arqnıyor mu bilgim yok ondan soruyordım
Twitter 1 senedir kullanmıyorum aylardir HAVALE yatırım çekim yapiyorum. Kesin havaleden patladik ne diyecez de yirtacaz onu düşünüyorum valla. Zaten para yok bide ceza oduycezo zaman dediğim gibi hocam yani çekim ve yatırımlardan sibersuçların dikkatini çekmissindir. yada twiiterdan patlak vermişssindir
Polis ifade İcin arıyor havale yatırım yaptıysan eger başıma bir defa geldiKnk adamlar normalden aradilar polis hattı olduğu için whatsplari da var ben whatsp dan numaraya baktim okadar. WhatsApp dan aramadilar
Yırtacak bişe yok dost her türlü ceza yazacaklar.gelen paramı giden paramı patladı ona göre bi yalan uydurucan yeöicekler tabi ama en azından bi cevabın olurTwitter 1 senedir kullanmıyorum aylardir HAVALE yatırım çekim yapiyorum. Kesin havaleden patladik ne diyecez de yirtacaz onu düşünüyorum valla. Zaten para yok bide ceza oduycez
Benim bu 4. Oldu daha önce 3 kere cagirdilar hepsinde de ceza kestiler de. İş hapise döner mi acaba. Çünkü sitelerde soyadımı farklı yazıp defalarca çekim yaptigim oldu. Zaten albank-isbankasi-denizbank internet bankacılığı erisimime kapattilar son 1 aydaPolis ifade İcin arıyor havale yatırım yaptıysan eger başıma bir defa geldi
Uyap sistemine bir giriş yap,açılmış dosyan varmıHavaleyle çekim yapiyorum zaten son 6 aydır oyuzden kesin patladk
işte bu konuda ben sana yardımcı olamam çünkü şu ana kadar siber suçların dikkatini çekmedim umarımda çekmemTwitter 1 senedir kullanmıyorum aylardir HAVALE yatırım çekim yapiyorum. Kesin havaleden patladik ne diyecez de yirtacaz onu düşünüyorum valla. Zaten para yok bide ceza oduycez
Hangisi knkUyap sistemine bir giriş yap,açılmış dosyan varmı
Soyadını farklı yazıp parayı cekemezsinki knkBenim bu 4. Oldu daha önce 3 kere cagirdilar hepsinde de ceza kestiler de. İş hapise döner mi acaba. Çünkü sitelerde soyadımı farklı yazıp defalarca çekim yaptigim oldu. Zaten albank-isbankasi-denizbank internet bankacılığı erisimime kapattilar son 1 ayda
kumar oynamadan hapis cezası almazsın merak etme ama para cezası arteabilirBenim bu 4. Oldu daha önce 3 kere cagirdilar hepsinde de ceza kestiler de. İş hapise döner mi acaba. Çünkü sitelerde soyadımı farklı yazıp defalarca çekim yaptigim oldu. Zaten albank-isbankasi-denizbank internet bankacılığı erisimime kapattilar son 1 ayda
Knk ben çekiyorumSoyadını farklı yazıp parayı cekemezsinki knk
Dosya sorgulamaHangisi knk
Çoklu yüklü çekimler yaptın bizde baya yatırım yapuruz ama 3 banka birden tuhafBenim bu 4. Oldu daha önce 3 kere cagirdilar hepsinde de ceza kestiler de. İş hapise döner mi acaba. Çünkü sitelerde soyadımı farklı yazıp defalarca çekim yaptigim oldu. Zaten albank-isbankasi-denizbank internet bankacılığı erisimime kapattilar son 1 ayda
Son 2 ayda 700 kusur k para transferim var bankadan baktim hepsi deneme cekim yatırım havalekumar oynamadan hapis cezası almazsın merak etme ama para cezası arteabilir
Naisl cekiyor benim soyadim ı yerine i yazmistim 3 sitede cekemedim kimlik attip duzelttim hayret cekiyormusSoyadını farklı yazıp parayı cekemezsinki knk