http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Siber Suçlar

Honos21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,498
1,173
113
o zaman dediğim gibi hocam yani çekim ve yatırımlardan sibersuçların dikkatini çekmissindir. yada twiiterdan patlak vermişssindir
Twitter 1 senedir kullanmıyorum aylardir HAVALE yatırım çekim yapiyorum. Kesin havaleden patladik ne diyecez de yirtacaz onu düşünüyorum valla. Zaten para yok bide ceza oduycez

Victorosimhen

🇹🇷Karadenizli🇹🇷 Ben imkansıza zar attım..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,066
6,345
113
Knk adamlar normalden aradilar polis hattı olduğu için whatsplari da var ben whatsp dan numaraya baktim okadar. WhatsApp dan aramadilar
Polis ifade İcin arıyor havale yatırım yaptıysan eger başıma bir defa geldi

JoseMourinho

The Special One
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,433
27,790
113
Twitter 1 senedir kullanmıyorum aylardir HAVALE yatırım çekim yapiyorum. Kesin havaleden patladik ne diyecez de yirtacaz onu düşünüyorum valla. Zaten para yok bide ceza oduycez
Yırtacak bişe yok dost her türlü ceza yazacaklar.gelen paramı giden paramı patladı ona göre bi yalan uydurucan yeöicekler tabi ama en azından bi cevabın olur

Honos21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,498
1,173
113
Polis ifade İcin arıyor havale yatırım yaptıysan eger başıma bir defa geldi
Benim bu 4. Oldu daha önce 3 kere cagirdilar hepsinde de ceza kestiler de. İş hapise döner mi acaba. Çünkü sitelerde soyadımı farklı yazıp defalarca çekim yaptigim oldu. Zaten albank-isbankasi-denizbank internet bankacılığı erisimime kapattilar son 1 ayda

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,993
1,303
113
işte bu konuda ben sana yardımcı olamam çünkü şu ana kadar siber suçların dikkatini çekmedim umarımda çekmem :) yani kısacası ceza alan ve polise bu konularda ifade veren çok arkadas var onların tavsiyesi benim tavsiyemden daha değerli

Victorosimhen

🇹🇷Karadenizli🇹🇷 Ben imkansıza zar attım..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,066
6,345
113
Benim bu 4. Oldu daha önce 3 kere cagirdilar hepsinde de ceza kestiler de. İş hapise döner mi acaba. Çünkü sitelerde soyadımı farklı yazıp defalarca çekim yaptigim oldu. Zaten albank-isbankasi-denizbank internet bankacılığı erisimime kapattilar son 1 ayda
Soyadını farklı yazıp parayı cekemezsinki knk

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,993
1,303
113
kumar oynamadan hapis cezası almazsın merak etme ama para cezası arteabilir

sesegnon19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,062
139
63
Çoklu yüklü çekimler yaptın bizde baya yatırım yapuruz ama 3 banka birden tuhaf