http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Siber Suçlar Hk. 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tback

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,850
3,351
113
Hesapları vereli 3 sene oldu onla alakalı olacağını düşünmedim
Hesap kiralamış aga adam içeri atsalar haklılar. Ve atabilirler. Daha geçen ay iş yerine geldiler hesap kiralama ve dolandırma suçundan . Personel hala içerde yatıyor

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,320
14,541
113
Daha önce banka hesabımı arkadaşıma güvenerek vermiştim ondan dolayı ifade verdim karşı taraf 18 ve 38 bin para dolandırıldmış para da benim hesaba geldiği için suçlu ben oluyorum
😄 Adama gidince safi oyna diye akıl vermişler bir de adam senden benden çakal arkadaşına vermiş para da benim hesaba gelmiş kart da gitmiş kendiliğinden parayı çekmiş mi sonra çekilen paraya bak ne hikmetse benim montun cebine girivermis mont benim olunca suç bana kaldı tüh ya sjsjsj

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,197
975
113
düz oynamayı bir şekil döndürürsün de en kötü cezanı yer çekilirsin kiralama sıkıntı ama

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,358
1,538
113
Hesapları vereli 3 sene oldu onla alakalı olacağını düşünmedim
Sen iyi yaşamaşsın 3 sene belasız, karşı tarafın zararını hemen karşıla mahkemeden önce yoksa içerde indirimsiz yatırırlar şikayet çekilse de kamu davasına dönecek zaten dönüşü yok

KaRaa

Tek Şeref Pek Şeref
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,843
5,116
113
bu adam bizlerle dassak mi geçiyor nedir geçen bir konusu daha vardı tutuklama diye ha bire gelip ceza işlerini felan soruyor :D

Akdemir10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
233
30
28
herkese merhaba öncelikle sabah siber suçlar dan aradılar ifade vermem gerekiyormuş daha önceden aynı durumu yaşayan varmı ona göre hazırlıklı olalım
Seni yine aramışlar , benim adresim farklı olduğu için sırf ifade yuzunden gözaltına alııp tutanakla serbest bıraktılar sonrada segbis ile ifade verdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...