- 5,504
- 2,056
- 113
Geçmiş olsun sonuçtan bizide haberdar et dostherkese merhaba öncelikle sabah siber suçlar dan aradılar ifade vermem gerekiyormuş daha önceden aynı durumu yaşayan varmı ona göre hazırlıklı olalım
Geçmiş olsun sonuçtan bizide haberdar et dostherkese merhaba öncelikle sabah siber suçlar dan aradılar ifade vermem gerekiyormuş daha önceden aynı durumu yaşayan varmı ona göre hazırlıklı olalım
Başta söyleyeceğini sonda söylüyorsunDaha önce banka hesabımı arkadaşıma güvenerek vermiştim ondan dolayı ifade verdim karşı taraf 18 ve 38 bin para dolandırıldmış para da benim hesaba geldiği için suçlu ben oluyorum
Hesapları vereli 3 sene oldu onla alakalı olacağını düşünmedimBaşta söyleyeceğini sonda söylüyorsun
Hesap kiralamış aga adam içeri atsalar haklılar. Ve atabilirler. Daha geçen ay iş yerine geldiler hesap kiralama ve dolandırma suçundan . Personel hala içerde yatıyorHesapları vereli 3 sene oldu onla alakalı olacağını düşünmedim
Niye içeri atıp baksınlar herkese 70 80 bin kitleyip gönderecekler bedava para kasaya 😄ülkeyi komple içeri mi sokacaklar ciddi soruyorum
bitcoin al sat yaptım diyin, ceza gelirse gönderilen ile dikkat edin ikamet ili dışından ceza yazılırsa iptal edilir itirazlaNiye içeri atıp baksınlar herkese 70 80 bin kitleyip gönderecekler bedava para kasaya 😄
Uğraşacaksın avukat ayarla kendineHesapları vereli 3 sene oldu onla alakalı olacağını düşünmedim
Sen onu arkadaşına güvenip vermemişsin kumar krizin tutmuş kiralamışsın geçmiş olsun hapise kadar gidebilir senin işHesapları vereli 3 sene oldu onla alakalı olacağını düşünmedim
😄 Adama gidince safi oyna diye akıl vermişler bir de adam senden benden çakal arkadaşına vermiş para da benim hesaba gelmiş kart da gitmiş kendiliğinden parayı çekmiş mi sonra çekilen paraya bak ne hikmetse benim montun cebine girivermis mont benim olunca suç bana kaldı tüh ya sjsjsjDaha önce banka hesabımı arkadaşıma güvenerek vermiştim ondan dolayı ifade verdim karşı taraf 18 ve 38 bin para dolandırıldmış para da benim hesaba geldiği için suçlu ben oluyorum
Hangi ilde ki sibere gideceksin iyisine denk gelmezsen vay haline ben nereye düştüm dedirtirler dürüst ol benden sana tavsiye. Silsen de bir faydası yok ne var da neyi siliyorsun siteye girmek yada sms gelmesi suç değilTelefonda ki her şeyi sildim
Don atlet hazırla kardeş gecmiş olsunDaha önce banka hesabımı arkadaşıma güvenerek vermiştim ondan dolayı ifade verdim karşı taraf 18 ve 38 bin para dolandırıldmış para da benim hesaba geldiği için suçlu ben oluyorum
Hesabını kirayamı verdin ?herkese merhaba öncelikle sabah siber suçlar dan aradılar ifade vermem gerekiyormuş daha önceden aynı durumu yaşayan varmı ona göre hazırlıklı olalım
Sen iyi yaşamaşsın 3 sene belasız, karşı tarafın zararını hemen karşıla mahkemeden önce yoksa içerde indirimsiz yatırırlar şikayet çekilse de kamu davasına dönecek zaten dönüşü yokHesapları vereli 3 sene oldu onla alakalı olacağını düşünmedim
Seni yine aramışlar , benim adresim farklı olduğu için sırf ifade yuzunden gözaltına alııp tutanakla serbest bıraktılar sonrada segbis ile ifade verdimherkese merhaba öncelikle sabah siber suçlar dan aradılar ifade vermem gerekiyormuş daha önceden aynı durumu yaşayan varmı ona göre hazırlıklı olalım