http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Siber Suçlar Hk. 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TanerA

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,261
605
113
herkese merhaba öncelikle sabah siber suçlar dan aradılar ifade vermem gerekiyormuş daha önceden aynı durumu yaşayan varmı ona göre hazırlıklı olalım

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,233
5,054
113
herkese merhaba öncelikle sabah siber suçlar dan aradılar ifade vermem gerekiyormuş daha önceden aynı durumu yaşayan varmı ona göre hazırlıklı olalım
Oldu , kısaca yapacağını söyleyeyim, (isnat edilen her neyse) suç olduğunu bilmiyordum, arkadaş ortamında vs gibi bir bahane söyle. Aynısı bana oldu, ifaden alınacak savcılığa gidecek, takipsizlik kararı verilirse bir ay kadar sonra kağıt gelir, kovuşturmaya gerek olmadığına dair. Aptalı oyna , yapacağın bu kadar. Başka türlü ceza kaçınılmaz, orada bıraktığın intiba önemli

Aslansülo37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
588
365
63
Oldu , kısaca yapacağını söyleyeyim, (isnat edilen her neyse) suç olduğunu bilmiyordum, arkadaş ortamında vs gibi bir bahane söyle. Aynısı bana oldu, ifaden alınacak savcılığa gidecek, takipsizlik kararı verilirse bir ay kadar sonra kağıt gelir, kovuşturmaya gerek olmadığına dair. Aptalı oyna , yapacağın bu kadar. Başka türlü ceza kaçınılmaz, orada bıraktığın intiba önemli
Necip uysalı gördüm üye oldum de

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
85,404
93,119
113
Gidip kabul edeceksiniz yapacak bir şey yok 100 lerce işlem yaptı herkes illaki biri patlayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...