Herhangi bir hesabını kiraladinmi hicherkese merhaba öncelikle sabah siber suçlar dan aradılar ifade vermem gerekiyormuş daha önceden aynı durumu yaşayan varmı ona göre hazırlıklı olalım
Benimde hesaplar blokeliherkese merhaba öncelikle sabah siber suçlar dan aradılar ifade vermem gerekiyormuş daha önceden aynı durumu yaşayan varmı ona göre hazırlıklı olalım
5 gün oldu ama aramadilar hâlâBenimde hesaplar blokeli
Telefonda ki her şeyi sildimBenimde hesaplar blokeli
İstiyorlar mı kiTelefonda ki her şeyi sildim
1 kaç yerde görmüştüm telefona el koyabiliyorlarmışİstiyorlar mı ki
Valla bende aynı senin gibiyim bilgim yok1 kaç yerde görmüştüm telefona el koyabiliyorlarmış
Ben kârda olmasaydim buyuk ihtimal kafayi sıyırirdim, ifadede öyle söylerimHer şeyi dedeye bıraktım size verecek bir şeyim yok de çık
Oldu , kısaca yapacağını söyleyeyim, (isnat edilen her neyse) suç olduğunu bilmiyordum, arkadaş ortamında vs gibi bir bahane söyle. Aynısı bana oldu, ifaden alınacak savcılığa gidecek, takipsizlik kararı verilirse bir ay kadar sonra kağıt gelir, kovuşturmaya gerek olmadığına dair. Aptalı oyna , yapacağın bu kadar. Başka türlü ceza kaçınılmaz, orada bıraktığın intiba önemliherkese merhaba öncelikle sabah siber suçlar dan aradılar ifade vermem gerekiyormuş daha önceden aynı durumu yaşayan varmı ona göre hazırlıklı olalım
Telefon arama emri olmadan elliyemezlerTelefonda ki her şeyi sildim
Necip uysalı gördüm üye oldum deOldu , kısaca yapacağını söyleyeyim, (isnat edilen her neyse) suç olduğunu bilmiyordum, arkadaş ortamında vs gibi bir bahane söyle. Aynısı bana oldu, ifaden alınacak savcılığa gidecek, takipsizlik kararı verilirse bir ay kadar sonra kağıt gelir, kovuşturmaya gerek olmadığına dair. Aptalı oyna , yapacağın bu kadar. Başka türlü ceza kaçınılmaz, orada bıraktığın intiba önemli
Hesap kiralama varsa el koyarlar muhtemelen onun harici oyuncu şüphesiyse sanmıyorumTelefon arama emri olmadan elliyemezler
Reis oraya gidince sorulan tek soru kumarmi oynuyorsun evet dersen para cezası hayır dersen egerki bulursalar idari + para cezası uygulaniyorHesap kiralama varsa el koyarlar muhtemelen onun harici oyuncu şüphesiyse sanmıyorum
Egerki bankad hesabında hacim limi 2 m gecdiyse böyle uğraşıyorlar ama 2 m ye kadar problem yaratmiyorlar diye biliyorum benGidip kabul edeceksiniz yapacak bir şey yok 100 lerce işlem yaptı herkes illaki biri patlayacak
Yav orası öyle de belki adam papara ya da banka hesabı kiraladı onla ilgili bir şey dememiş kiReis oraya gidince sorulan tek soru kumarmi oynuyorsun evet dersen para cezası hayır dersen egerki bulursalar idari + para cezası uygulaniyor
git de bize de haber ver dostum geçmiş olsun şimdidenherkese merhaba öncelikle sabah siber suçlar dan aradılar ifade vermem gerekiyormuş daha önceden aynı durumu yaşayan varmı ona göre hazırlıklı olalım