- 28,591
- 11,357
- 113
Bende inandım bende hakettim 250 YTL yi
knka ilk mesajdan itibaren bakabilriisin kim vardı1.15 kala 38 ken kimse yoktu burda yine ben vardim
Inanmak basarmanin yarisidir dost sana 125 bana 375 olduBende inandım bende hakettim 250 YTL yi
Sanada afiyet olsun dostBende inandım bende hakettim 250 YTL yi
Kesene bereket dostDostlar zorlamanın anlamı yok kâr cebe yakışır @alikemak @ahmetcansarac61 bu kişilere 250şer ödemem var haricinde @AlbusDumbledore @hkmtgnl bu 2 dosta ulaşayım @AlbusDumbledore bu 3 kişiyi dm alır mısın dost.
sağol dost kazancın daim olsun eyvallahDostlar zorlamanın anlamı yok kâr cebe yakışır @alikemak @ahmetcansarac61 bu kişilere 250şer ödemem var haricinde @AlbusDumbledore @hkmtgnl bu 2 dosta ulaşayım @AlbusDumbledore bu 3 kişiyi dm alır mısın dost.
Teşekkürler dost 125 TL ye eve gelirler mi senceInanmak basarmanin yarisidir dost sana 125 bana 375 oldu
Marti tag cagirirsin ancaTeşekkürler dost 125 TL ye eve gelirler mi sence
La boşver işte al sigara param çıksınTeşekkürler dost 125 TL ye eve gelirler mi sence
Teşekkürler dost beni teselli et lütfen@AlbusDumbledore rıdvanı da al ona teselli ikramiyesi atıcam.
Şimdi asıl mesele sende dost 250 yi 2500 yapmadan gelmeMarti tag cagirirsin anca
Ama eve gelmiyorlarmis dost 😁😁La boşver işte al sigara param çıksın![]()
Ne anlatıyorsun sen lale borcumuzu az sonra ödeyeceğiz avukatlık yapma tutmasaydı yine özelden ulaşıp ödeyecektim tehdit konuşmalarından dolayı uzadı.@Shooter34 hırsızsın birader bu kadar basit ana bacı yapanda yokmuş sana o da yalan nolacak şimdi anca 1-2 tane aç bulursun rollüne 250yi verene kadar sana dayı derler asıl kimliğini kimse çıkıpta demez sana bak yeniden diyorum HIRSIZSIN bildiğin adi bir hırsız başka bişey değil 250 de olsa 25 de olsa 2,5 lirada olsa bu işin adı bu bak sana söven de yokmuş ss geldi grup bile yok ortada yalanı yeme yiyorsun.
Sen gitAma eve gelmiyorlarmis dost 😁😁
Hallettim dost..@Shooter34 senin dm kapali dost helalin var para olunca bende kapatiyorum