Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Shooter34 / Kasa 2k Hedef 2-3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karagalak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,112
3,831
113
@Shooter34 hırsızsın birader bu kadar basit ana bacı yapanda yokmuş sana o da yalan nolacak şimdi anca 1-2 tane aç bulursun rollüne 250yi verene kadar sana dayı derler asıl kimliğini kimse çıkıpta demez sana bak yeniden diyorum HIRSIZSIN bildiğin adi bir hırsız başka bişey değil 250 de olsa 25 de olsa 2,5 lirada olsa bu işin adı bu bak sana söven de yokmuş ss geldi grup bile yok ortada yalanı yeme yiyorsun.

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
@Shooter34 hırsızsın birader bu kadar basit ana bacı yapanda yokmuş sana o da yalan nolacak şimdi anca 1-2 tane aç bulursun rollüne 250yi verene kadar sana dayı derler asıl kimliğini kimse çıkıpta demez sana bak yeniden diyorum HIRSIZSIN bildiğin adi bir hırsız başka bişey değil 250 de olsa 25 de olsa 2,5 lirada olsa bu işin adı bu bak sana söven de yokmuş ss geldi grup bile yok ortada yalanı yeme yiyorsun.
Ne anlatıyorsun sen lale borcumuzu az sonra ödeyeceğiz avukatlık yapma tutmasaydı yine özelden ulaşıp ödeyecektim tehdit konuşmalarından dolayı uzadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...