- 28,593
- 11,357
- 113
Kayseri
Sağlık olsun dostNazar diyelim sağlık olsun
2 de 1 atsa 1 dk da 2 sayi ciksa wonuz dostbelli olmazNazar diyelim sağlık olsun
Bizim bu forumda elimizden geçen paraları Lazistan duysa intihar eder sukurki kimsenin bir kuruşu kalamdi kimseye haksızlık etmedik hickimsenin dağıt parayı emanet bilip eklemedik herkes kumarcidir para bugün var yarın yok aynı para hepimizin elinde dolaşıp durur ben kaybederim sen kazanirsin o kaybeder başkası kazanır önemli olan adam kalabilmektir gerisi teferruuatSeni de destekliyorum dost
Bu azimle hayır dost su kuponu2 de 1 atsa 1 dk da 2 sayi ciksa wonuz dostbelli olmaz
Bende senin gibi adamım dimi dostBizim bu forumda elimizden geçen paraları Lazistan duysa intihar eder sukurki kimsenin bir kuruşu kalamdi kimseye haksızlık etmedik hickimsenin dağıt parayı emanet bilip eklemedik herkes kumarcidir para bugün var yarın yok aynı para hepimizin elinde dolaşıp durur ben kaybederim sen kazanirsin o kaybeder başkası kazanır önemli olan adam kalabilmektir gerisi teferruuat
Kesinlikle hiçbir suç dosyasında geçmedi adınBende senin gibi adamım dimi dost
Bu senin eserin dost bu kupon sana yazarPuayhahahah wonnn
Kardeş hiç girmeyin be bağımlılığını tatmin edecen diye hırsız oluyosun böyle milletin parasını çarçur ediyosun finalde kumar bu kazanma ihtimalin%0,5 1 bile değilBende senin gibi adamım dimi dost
Bi ben inandim gelecegine dost 250 yi garantiledikBu azimle hayır dost su kuponu
Bencede hakettinBi ben inandim gelecegine dost 250 yi garantiledik