- 43,424
- 7,839
- 113
Bana da ss attı @Alikemal haklıBana attıydı ss'leri bana göndereceği parayı bu arkadaşa vermiş yemiş yalandan freespin bitti o bitti bu bitti demiş şimdide 2 k roll açmış
Bana da ss attı @Alikemal haklıBana attıydı ss'leri bana göndereceği parayı bu arkadaşa vermiş yemiş yalandan freespin bitti o bitti bu bitti demiş şimdide 2 k roll açmış
Kardeş hakkında ağır ithamlar var mevzu nedir açıklık getirir misin.hirliyi hırsızı bilelim.sen öyle bı karaktere benzemiyordunGelmese de nazar deriz ne olucak bakalım..
Bol bol şanslar dostMerhaba dostlar başarılı olursak 2 kişi 250 bol şans.
Dost beni tanıyorsun evet vardı muhabbet ama çocuk cebimde kuruş yokken beni tehdit etmeye başladı falan sövdü saydı herkesi dmye topladı ana bacı girdiler bende muhattap olmuyorum sen beni tanıyorsunKardeş hakkında ağır ithamlar var mevzu nedir açıklık getirir misin.hirliyi hırsızı bilelim.sen öyle bı karaktere benzemiyordun
Nasip dost artık seni 250 ye talim ettiren hayat bize ne yapmazEyvallah fedo belki bi 250 kitlar roll acariz dedik
senle benim aramdaki farkı söyle. olay çok tanıdık geldi deDost beni tanıyorsun evet vardı muhabbet ama çocuk cebimde kuruş yokken beni tehdit etmeye başladı falan sövdü saydı herkesi dmye topladı ana bacı girdiler bende muhattap olmuyorum sen beni tanıyorsun
Kaçırdı8 sn kaldı uzayacak atış
Bana tehdit geldi ana bacı muhabbeti oldu fark bu biz sana kötü birşey yapmadık.senle benim aramdaki farkı söyle.
Acalim hesaplari dost kimde daha fazla para cikarsa digerine 250 atsin sen kirli cikisindirNasip dost artık seni 250 ye talim ettiren hayat bize ne yapmaz
Zararlı çıkarsın dost o topa girme 2 aydır işsizim benAcalim hesaplari dost kimde daha fazla para cikarsa digerine 250 atsin sen kirli cikisindir