http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Shooter34 / Kasa 1k Hedef 2-3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,378
7,542
113
ben bu slot işinden anlamıyorum boş iş gibi geliyor, ama hislerimde parayı orda vuracakmışım gibi hissettiriyor :D ben tamamen zevkine yapıyorum keyif alıyorum para kaybetmekten :D tam 5-6 gündür kendi paramla yatırım yapmadım keyfim yerinde :D

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Adamlar 2. Per 6 attı patladık hale bak

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,418
27,758
113
ben bu slot işinden anlamıyorum boş iş gibi geliyor, ama hislerimde parayı orda vuracakmışım gibi hissettiriyor :D ben tamamen zevkine yapıyorum keyif alıyorum para kaybetmekten :D tam 5-6 gündür kendi paramla yatırım yapmadım keyfim yerinde :D
890k jacpot düşürdüm gecen sene 10 betten kanka kendimi tutamadım 100 200 betten farm yapmaya başladım 1 milyondan fazla para kazandım hepsini salak gibi geri verdim sabırlı olsaydım suan para sıkıntım olmazdi

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,843
4,346
113
890k jacpot düşürdüm gecen sene 10 betten kanka kendimi tutamadım 100 200 betten farm yapmaya başladım 1 milyondan fazla para kazandım hepsini salak gibi geri verdim sabırlı olsaydım suan para sıkıntım olmazdi
Hangi sitede dost

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,378
7,542
113
iyi paraymış tek seferde, kısmet nice 890 lara ama akıllıca oynaman dileğiyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...