- 28,418
- 27,757
- 113
Bu piçler her zaman aynı şeyi yapıyorlar bi mac alt bi mac ust bitiyor yine aynısını yaptılar
Kasa çok olunca slota düşüyor insan bende mesela slotu para varken oynarım 200 300 lerle hayatta denemem slot spordan daha kötü bişey net parayı çabuk eritiyor 1 k satın alım yapıyon 50 lira veriuor ya sinirden pat pat pat devamlı aliyon bu seferBende fena slota düşkünüm gecen kis gece girerdim sabaha kadar çıkmazdım valla artık rüyamda bile slot oynuyordum suan para yok dediğn gibi rahat şekilde insan uyuyabilir
Hala şansımız var dostBu piçler her zaman aynı şeyi yapıyorlar bi mac alt bi mac ust bitiyor yine aynısını yaptılar
umarım çok daha iyi günlerin olur.Elden borcum yok dost bankaya ufak bir miktar kaldı oynamak için bir sebebim yok aslında benim ki tamamen can sıkıntısı
Cok zor kankaHala şansımız var dost
Abi ilk per neden almazsın ya neden amk
Ben egt dışında slot oyamam dost 10 20 betten kasa 5k ustu oldumu girerim çeviririm 2 3 saat ya güzel kazanç sağlarım yada sifirlarimKasa çok olunca slota düşüyor insan bende mesela slotu para varken oynarım 200 300 lerle hayatta denemem slot spordan daha kötü bişey net parayı çabuk eritiyor 1 k satın alım yapıyon 50 lira veriuor ya sinirden pat pat pat devamlı aliyon bu sefer
Hepimizin bro para pul bi şekilde hallolur da bu kadar yüzünden çok arkadaş çok dost kaybettik gençliğimizi kaybettik onlar geri gelmiyor isteumarım çok daha iyi günlerin olur.
1-1@Hyper28 tenis ne durumda dosf
Denedim onu bu hafta çok çabuk kasayı eritiyor birader o ya vermedi bana hiç para uyuz oldumBen egt dışında slot oyamam dost 10 20 betten kasa 5k ustu oldumu girerim çeviririm 2 3 saat ya güzel kazanç sağlarım yada sifirlarim
Betcoda var mı göremiyorum
yok sofascore dan bakBetcoda var mı göremiyorum
100 dazling cash genellikle çoğu zaman seni oyunda tutuyor ben sadece o oyunu oynarımDenedim onu bu hafta çok çabuk kasayı eritiyor birader o ya vermedi bana hiç para uyuz oldum