http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Shooter34 / Kasa 1k Hedef 2-3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,418
27,758
113
Bu piçler her zaman aynı şeyi yapıyorlar bi mac alt bi mac ust bitiyor yine aynısını yaptılar

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,595
21,301
113
Bende fena slota düşkünüm gecen kis gece girerdim sabaha kadar çıkmazdım valla artık rüyamda bile slot oynuyordum suan para yok dediğn gibi rahat şekilde insan uyuyabilir
Kasa çok olunca slota düşüyor insan bende mesela slotu para varken oynarım 200 300 lerle hayatta denemem slot spordan daha kötü bişey net parayı çabuk eritiyor 1 k satın alım yapıyon 50 lira veriuor ya sinirden pat pat pat devamlı aliyon bu sefer

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Abi ilk per neden almazsın ya neden amk

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,418
27,758
113
Kasa çok olunca slota düşüyor insan bende mesela slotu para varken oynarım 200 300 lerle hayatta denemem slot spordan daha kötü bişey net parayı çabuk eritiyor 1 k satın alım yapıyon 50 lira veriuor ya sinirden pat pat pat devamlı aliyon bu sefer
Ben egt dışında slot oyamam dost 10 20 betten kasa 5k ustu oldumu girerim çeviririm 2 3 saat ya güzel kazanç sağlarım yada sifirlarim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...