- 43,424
- 7,839
- 113
153
Konum yazıyor Bağcılar bu mevzuyu dmden konuşalım istersen burayı kalabalık etme murat.İstanbul'un neresindesin sen
Neyini konuşacağız sadece sordum yani nerede oturuyorsun diye he bir sıkıntı varsa konuşalım hiç sıkıntı yokKonum yazıyor Bağcılar bu mevzuyu dmden konuşalım istersen burayı kalabalık etme murat.
Tamam daha fazla uzatma konuyu işgal etmeNeyini konuşacağız sadece sordum yani nerede oturuyorsun diye he bir sıkıntı varsa konuşalım hiç sıkıntı yok
Ya şu Konuşmalarına dikkat etsene bakayım küfür edeceğim Buradan zor tutuyorum kendimi adam gibi söyle zaten konuya gelmeyiz ne öyle lan Üst perdeden konuşuyorsunTamam daha fazla uzatma konuyu işgal etme
Az önce konu bitmişti arkadaşını neden yolluyorsun normal olarak tepki veriyorum daha fazla yazma yazmayayım.Ya şu Konuşmalarına dikkat etsene bakayım küfür edeceğim Buradan zor tutuyorum kendimi adam gibi söyle zaten konuya gelmeyiz ne öyle lan Üst perdeden konuşuyorsun
Salla gitsin muroCan h.sabahlarYa şu Konuşmalarına dikkat etsene bakayım küfür edeceğim Buradan zor tutuyorum kendimi adam gibi söyle zaten konuya gelmeyiz ne öyle lan Üst perdeden konuşuyorsun
2 saat sonra adliyeye gideceğim zaten adliyede çalışıyoruz ya yakalama bürodayım a****Salla gitsin muroCan he.sabahlar
moladalardı knkaMaç niye durdu benim simülasyonda sıkıntı var herhalde