- 48,743
- 53,285
- 113
Senin nekadar muhabbetin varda diğer konuda Adamlardan iyi geceler msj bekliyorsun LaleNe kadar muhabbetin var da direkt makara yapıyorsun? Ortamcı mısın?
Senin nekadar muhabbetin varda diğer konuda Adamlardan iyi geceler msj bekliyorsun LaleNe kadar muhabbetin var da direkt makara yapıyorsun? Ortamcı mısın?
Ulaşım yok dost malesef k.bakmaBen yatıyorum dost size bol şanslar
Avukatları olarak mı geldin ahahah yaşınızdan başınızdan utanın rezil herifler.Senin nekadar muhabbetin varda diğer konuda Adamlardan iyi geceler msj bekliyorsun Lale
Havlamayı bırakUlaşım yok dost malesef k.bakma
@Muroo1988 sen iyi dayanmissin buna 🤣Avukatları olarak mı geldin ahahah yaşınızdan başınızdan utanın rezil herifler.
Hadi uzaklaş konumdan canım birdaha görmeyeyim@Muroo1988 sen iyi dayanmissin buna 🤣
Boş muhabbet ya@Muroo1988 sen iyi dayanmissin buna 🤣
Acaba bu karşında olsa bu lafları buna Söyleyebilecek miydin buradan söylüyorsun yaHadi uzaklaş konumdan canım birdaha görmeyeyim![]()
ulan yeni yeni veledler türemiş foruma eskiler güzeldi @EnişteHavlamayı bırak![]()
Söylerim sıkıntı yok özelden ulaşsın istanbuldaysa bekliyorum konum saat farketmez.Acaba bu karşında olsa bu lafları buna Söyleyebilecek miydin buradan söylüyorsun ya
Onun bütün uzullarini Güneş gormuyen yerine sokarım muroo işte burada yazıyorlar malesefAcaba bu karşında olsa bu lafları buna Söyleyebilecek miydin buradan söylüyorsun ya
İstanbul'un neresindesin senSöylerim sıkıntı yok özelden ulaşsın istanbuldaysa bekliyorum konum saat farketmez.