- 34,642
- 20,116
- 113
Direk çekBetzula
Direk çekBetzula
Eyvah geçen herkesi çarptılar sağlayıcı değiştirdik hesabıBetzula
Biliyorum maalesef dostGeçen vipslot çöktü ya paraya 10000 attım 18500 oldu tek maçtan çekince sıfırladı anaparayı aldık
O sitede tek adım yapıp çekeceğine adamların analarına sövsen onlara bu kadar koymazdı . Çapı değil o sitenin 10 k yatırımGeçen vipslot çöktü ya paraya 10000 attım 18500 oldu tek maçtan çekince sıfırladı anaparayı aldık
İyi bari sakın uğrama bidaha amaDirekt ödeme geldi saniyede
Valla aynen vipslot öyleO sitede tek adım yapıp çekeceğine adamların analarına sövsen onlara bu kadar koymazdı . Çapı değil o sitenin 10 k yatırım
Kafana göre açtır işte hacım tebriklerTakip edenler kimlerdi 1 kişiye roll açtıralım madem
Hemen öncesinde 5k yatırmıştım kayıp oldu sonra ayar oldum bir maç buldum oynanıyor alt alıcam dedim bunlara guvdn olmaz holiye falan atayım ama barem değişecek oraya yatırıp oynadım kazandım yatırmaz olaydımO sitede tek adım yapıp çekeceğine adamların analarına sövsen onlara bu kadar koymazdı . Çapı değil o sitenin 10 k yatırım
Marleye açtır Adama hiç rol yaptırmamışsin formun muhabbeti güzel güvenilir ksilerindendir dostumTakip edenler kimlerdi 1 kişiye roll açtıralım madem
reis önceki rollden burdaydımTakip edenler kimlerdi 1 kişiye roll açtıralım madem
Tebrikler güzel günlerde kullan herkese iyi geceler@Hyper28 takipleyenleri buraya yaz bilelim dmden paratim at dost
Evet biliyorum ama @Hyper28 sabahtan beri burda ona da hiç roll bakiyesi vermedim sonrakine yaparız inşallahMarleyw açtır Adana hiç rol yaptırmamışsin formun muhabbeti güzel güvenilir ksilerindendir dostum
Kanka tamam sen takipleyenleri yaz dmden paratim at banareis önceki rollden burdaydım
Kardom sağol benim takibim yok. Ben buraya ilk eleştiriye geldim . Takipleyen üç kişi var herhalde dağıtsın. Geç oldu .Marleyw açtır Adana hiç rol yaptırmamışsin formun muhabbeti güzel güvenilir ksilerindendir dostum
paratim attım listeyi bakıyorumKanka tamam sen takipleyenleri yaz dmden paratim at bana