- 4,450
- 3,943
- 113
Ne salça oluyorsun illa paylaşım mı yapmak zorundayım lale seni sen holi 1tlye devam benimle aşık atma murat.Ulaşım yoksa rolling açma forum kurallar gereği
Ne salça oluyorsun illa paylaşım mı yapmak zorundayım lale seni sen holi 1tlye devam benimle aşık atma murat.Ulaşım yoksa rolling açma forum kurallar gereği
Tam olarak beklentin ne dost forumdan ? Senin kazancının sevincinimi paylassinlar yada sen kazanıyorsun diye sabaha kadar sampanyami patlatsinlarİşte forumun özeti bu ulaşım olmadığında kimse bir bol şans bile dilemez bundan sonra kendim paylaşır kendim takip ederim![]()
Ulaşım yoksa rolling açmayacaksın rolling demek ulaşım demek 😄Ne salça oluyorsun illa paylaşım mı yapmak zorundayım lale seni sen holi 1tlye devam benimle aşık atma murat.
Birşey demedim öyle bir beklentim yok ama bu kadarı da olmaz az önce hepiniz muhabbet ediyordunuz rollde maç patladı kimse birbirine iyi geceler bile demeden toz oldu ahahah buna sitem ettim.Tam olarak beklentin ne dost forumdan ? Senin kazancının sevincinimi paylassinlar yada sen kazanıyorsun diye sabaha kadar sampanyami patlatsinlarherkes bir kupon parası cikarmi derdinde haklı olarak ödemesi olan var kirası olan var kredi kartı borcu olan var varda var herkesin kendi hikayesi var beklentini yüksek tutma yinede... Tüm forum adına sana bol bol sans
Yeni kural koydum dağıtım yok sen misin buranın çobanı?Ulaşım yoksa rolling açmayacaksın rolling demek ulaşım demek 😄
Ev saçmaladı iyiceyine faul
Rol kaybedince herkes arkasına bakar gider yol görünüyor çünkü 😄😄😄😄Birşey demedim öyle bir beklentim yok ama bu kadarı da olmaz az önce hepiniz muhabbet ediyordunuz rollde maç patladı kimse birbirine iyi geceler bile demeden toz oldu ahahah buna sitem ettim.
Ulan Nasıl deliriyorsun ya gece geceYeni kural koydum dağıtım yok sen misin buranın çobanı?
daha iyi oldu fark açıldıEv saçmaladı iyice
Ben bana biri iyi geceler desin bol şans desin demedim orda muhabbet eden kimse kimseye iyi geceler bile yazmadan toz oldu neyse çapı belli oluyor bazılarının acınası bir durum bu murat seni de görüyoruz holi 1 tl demekten usanmadın ama eline 2 kuruş geçse hep ödemen var hep bir yere yetişiyorsun holide geçen özel kazandım niye ayırmadın da şimdi hala 1 tl yazıyorsun? Utan.Rol kaybedince herkes arkasına bakar gider yol görünüyor çünkü 😄😄😄😄
Böyle makara olmaz gruplaşıp üstüme geliyorsunuz da neyse sen ve Beşiktaş aynı gemiden devam.Neyse seni severim Şansın bol olsun biraz makara yapalım dedik
Keşke paramız olsa da kimse takip etmesede olurBirşey demedim öyle bir beklentim yok ama bu kadarı da olmaz az önce hepiniz muhabbet ediyordunuz rollde maç patladı kimse birbirine iyi geceler bile demeden toz oldu ahahah buna sitem ettim.
Bak orada dur işte ben kimseyle gruplaşmam ben Tek Tabancayım her zaman bunu yaz bir kenaraBöyle makara olmaz gruplaşıp üstüme geliyorsunuz da neyse sen ve Beşiktaş aynı gemiden devam.