Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Shooter34 / Kasa 1500 Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,695
38,475
113
İşte forumun özeti bu ulaşım olmadığında kimse bir bol şans bile dilemez bundan sonra kendim paylaşır kendim takip ederim :)
Tam olarak beklentin ne dost forumdan ? Senin kazancının sevincinimi paylassinlar yada sen kazanıyorsun diye sabaha kadar sampanyami patlatsinlar :) herkes bir kupon parası cikarmi derdinde haklı olarak ödemesi olan var kirası olan var kredi kartı borcu olan var varda var herkesin kendi hikayesi var beklentini yüksek tutma yinede... Tüm forum adına sana bol bol sans

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Tam olarak beklentin ne dost forumdan ? Senin kazancının sevincinimi paylassinlar yada sen kazanıyorsun diye sabaha kadar sampanyami patlatsinlar :) herkes bir kupon parası cikarmi derdinde haklı olarak ödemesi olan var kirası olan var kredi kartı borcu olan var varda var herkesin kendi hikayesi var beklentini yüksek tutma yinede... Tüm forum adına sana bol bol sans
Birşey demedim öyle bir beklentim yok ama bu kadarı da olmaz az önce hepiniz muhabbet ediyordunuz rollde maç patladı kimse birbirine iyi geceler bile demeden toz oldu ahahah buna sitem ettim.

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,573
23,804
113
Birşey demedim öyle bir beklentim yok ama bu kadarı da olmaz az önce hepiniz muhabbet ediyordunuz rollde maç patladı kimse birbirine iyi geceler bile demeden toz oldu ahahah buna sitem ettim.
Rol kaybedince herkes arkasına bakar gider yol görünüyor çünkü 😄😄😄😄

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,573
23,804
113
Neyse seni severim Şansın bol olsun biraz makara yapalım dedik

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Rol kaybedince herkes arkasına bakar gider yol görünüyor çünkü 😄😄😄😄
Ben bana biri iyi geceler desin bol şans desin demedim orda muhabbet eden kimse kimseye iyi geceler bile yazmadan toz oldu neyse çapı belli oluyor bazılarının acınası bir durum bu murat seni de görüyoruz holi 1 tl demekten usanmadın ama eline 2 kuruş geçse hep ödemen var hep bir yere yetişiyorsun holide geçen özel kazandım niye ayırmadın da şimdi hala 1 tl yazıyorsun? Utan.

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,695
38,475
113
Keşke paramız olsa da kimse takip etmesede olur :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...