Başlığa bak Allah'ın dediği olur. Allahin haram kıldığı birşey için bunu yazmaya utanmadın miKasa 1500 aynı maça 2 defa oynayamıyoruz 3 adım kasa atacağım başarılı olursam beğenenlerden 5 kişiye 200 @Daimon mod'um öncülüğünde çekiliş yapalım bol şanslar..
Ya ne algı yaratıyorsun genel hayat için başlık attık kötü bir amacım yok salça olma istersen.Başlığa bak Allah'ın dediği olur. Allahin haram kıldığı birşey için bunu yazmaya utanmadın mi
Bol şanslarKasa 1500 aynı maça 2 defa oynayamıyoruz 3 adım kasa atacağım başarılı olursam beğenenlerden 5 kişiye 200 @Daimon mod'um öncülüğünde çekiliş yapalım bol şanslar..
Ne algısı başka yazacak birşey mi bulamadin inşallah kaybedersinYa ne algı yaratıyorsun genel hayat için başlık attık kötü bir amacım yok salça olma istersen.
Bol şanslar kanka hadi bakalımKasa 1500 aynı maça 2 defa oynayamıyoruz 3 adım kasa atacağım başarılı olursam beğenenlerden 5 kişiye 200 @Daimon mod'um öncülüğünde çekiliş yapalım bol şanslar..
Hep aynı kisiler e dagıtma hepKasa 1500 aynı maça 2 defa oynayamıyoruz 3 adım kasa atacağım başarılı olursam beğenenlerden 5 kişiye 200 @Daimon mod'um öncülüğünde çekiliş yapalım bol şanslar..
Takibe gerrk yok mu çekiliş mi kesinKasa 1500 aynı maça 2 defa oynayamıyoruz 3 adım kasa atacağım başarılı olursam beğenenlerden 5 kişiye 200 @Daimon mod'um öncülüğünde çekiliş yapalım bol şanslar..
Madem Allah kitap diyorsun elhamdülillah Müslümanım da burada ne işin var kardeşimNe algısı başka yazacak birşey mi bulamadin inşallah kaybedersin
Bol sans kankaKasa 1500 aynı maça 2 defa oynayamıyoruz 3 adım kasa atacağım başarılı olursam beğenenlerden 4 kişiye 200 @Daimon mod'um öncülüğünde çekiliş yapalım bol şanslar..
Yani az ucundan tutsak sinerji için iyi olabilir ama siz bilirsinizTakibe gerrk yok mu çekiliş mi kesin
Kim takip ederse onlara dağıtıyorum aynı zaten genelde takip edenler. Ve takip eden herkese genelde dağıtım yapıyorum kimseyi ayırmıyorum bugün 3 kişiye atıcaktım 6 kişiye attım mesela.Hep aynı kisiler e dagıtma hep
Rolling yap kendin sec 5 kisi takipleyenlerdenYani az ucundan tutsak sinerji için iyi olabilir ama siz bilirsiniz![]()
Kimse kalmiyomusum şimdi 🤣🤣Yani az ucundan tutsak sinerji için iyi olabilir ama siz bilirsiniz![]()