Bak Allah ne demiş seytanlasmis insanlardan uzak durun 🤣🤣🤣🤣🤣Benim kupon.pisi pisine gtti.mk ben bu maçı oynayacaktm 4 ganyandan Çin'e baslamadn 2 gol 😂😂parsens sikti belanızı 😂😂
Bak Allah ne demiş seytanlasmis insanlardan uzak durun 🤣🤣🤣🤣🤣Benim kupon.pisi pisine gtti.mk ben bu maçı oynayacaktm 4 ganyandan Çin'e baslamadn 2 gol 😂😂parsens sikti belanızı 😂😂
Bol şans dostumKasa 1000 aynı maça 3 adım kasa atacağım başarılı olursam beğenenlerden 4 kişiye 200 @Daimon mod'um öncülüğünde çekiliş yapalım bol şanslar..
Gelir bu adım kardom bol sanss daim olsun kazancın seven sevmeyen herkese selam beyler 😎😎Alır almaz adam havada 3 takla attı hayırlısı.
Rollin açmışsın çekiliş olmaz. Kendin sececeksin dostKasa 1000 aynı maça 3 adım kasa atacağım başarılı olursam beğenenlerden 4 kişiye 200 @Daimon mod'um öncülüğünde çekiliş yapalım bol şanslar..
Bol şanslarKasa 1000 aynı maça 3 adım kasa atacağım başarılı olursam beğenenlerden 4 kişiye 200 @Daimon mod'um öncülüğünde çekiliş yapalım bol şanslar..
Tamam zehirli ok geldi y,,,,,,,, yedik amk 😂🤣Gelir bu adım kardom bol sanss daim olsun kazancın seven sevmeyen herkese selam beyler 😎😎
Bol şanslarKasa 1000 aynı maça 3 adım kasa atacağım başarılı olursam beğenenlerden 4 kişiye 200 @Daimon mod'um öncülüğünde çekiliş yapalım bol şanslar..
Bro maçta pozisyon yok 2 defa çin geldi bir cacık yok az önce 2v1 pası düzgün atsa karşı karşıya ama atamadı.Maçta şut durmuş durumda şuan girdik durdular denebilir. Umarım en saçma dakika da çin saplar
Doğrudur cano bunların kalibresi bu demek kiBro maçta pozisyon yok 2 defa çin geldi bir cacık yok az önce 2v1 pası düzgün atsa karşı karşıya ama atamadı.