- 128,266
- 177,374
- 113
Bu saatte uyanık İhtiyar dostBol sans dost![]()
Bu saatte uyanık İhtiyar dostBol sans dost![]()
Havalar sicak dost uyutmuyor iskorpit gibi ne klimamiz var ne cimbalimiz foto atmis bana bugun cacik pilav sulu kofte nispet yapiyoBu saatte uyanık İhtiyar dost![]()
Teşekkürler dost gecemiz güzel olsunBol şanslar başkan
Olacak olacak 😍Teşekkürler dost gecemiz güzel olsun![]()
Gözükmüyor @İskorpit bizde neden diyoruzz sebebi belli olduHavalar sicak dost uyutmuyor iskorpit gibi ne klimamiz var ne cimbalimiz foto atmis bana bugun cacik pilav sulu kofte nispet yapiyo![]()
Bol sans bu aralar gececisin bro
Kumlucada manita yapmis isler yogun gidemiyorum diyo bende dedim yalan agzina yuva yapmis bizde yalan olmaz eniste diyo 😀Gözükmüyor @İskorpit bizde neden diyoruzz sebebi belli oldu![]()
Gündüzleri şans dönmüyor birde gece deneyelim dedik dostBol sans bu aralar gececisin bro
o bir yolunu bulur gider dostKumlucada manita yapmis isler yogun gidemiyorum diyo bende dedim yalan agzina yuva yapmis bizde yalan olmaz eniste diyo 😀
Maco erkek dost kizlar hasta iskorpite masaya elini vurdumu 3 kiz yaninda bitiyo 😀😀o bir yolunu bulur gider dostama manita olayı mı yalan diyorsun dost
![]()
3 az gelir dost 5 e tamamlayalımMaco erkek dost kizlar hasta iskorpite masaya elini vurdumu 3 kiz yaninda bitiyo 😀😀
Hayırlı geceler güzel insanHayırlı geceler bol şanslar reis
Bende de öyle dostYa reis bu vbet bende böyle gözüküyor bi sorunmu var vbette kafam çorba gbi olduEkli dosyayı görüntüle 161237