13 Tem 2021 #101 Shellac Moderator Yönetici Moderatör Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 128,281 177,377 113 Gokhanduguncu' Alıntı: Vay be bi golden yatmis üzücü saglik olsun dost Genişletmek için tıkla ... Sağlık olsun dost
Gokhanduguncu' Alıntı: Vay be bi golden yatmis üzücü saglik olsun dost Genişletmek için tıkla ... Sağlık olsun dost
13 Tem 2021 #102 Shellac Moderator Yönetici Moderatör Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 128,281 177,377 113 Galatasaray571' Alıntı: Yani hiç ni zaman bi oyuncak süs köpegim olmuycak reis 😀 O degilde senin kpon kötü kaçtı dost Genişletmek için tıkla ... elbet olur dost büyük konuşmamak lazım herşey nasip kısmet.. Jamaika 2 gol atınca 4 gol çıkabilir dedik 3.500 de olduk dost yani gerçekten şansızlık var, ve üstümden atamıyorum
Galatasaray571' Alıntı: Yani hiç ni zaman bi oyuncak süs köpegim olmuycak reis 😀 O degilde senin kpon kötü kaçtı dost Genişletmek için tıkla ... elbet olur dost büyük konuşmamak lazım herşey nasip kısmet.. Jamaika 2 gol atınca 4 gol çıkabilir dedik 3.500 de olduk dost yani gerçekten şansızlık var, ve üstümden atamıyorum
13 Tem 2021 #103 Penaltı Ankarali Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 26,736 28,426 113 Shellac' Alıntı: elbet olur dost büyük konuşmamak lazım herşey nasip kısmet.. Jamaika 2 gol atınca 4 gol çıkabilir dedik 3.500 de olduk dost yani gerçekten şansızlık var, ve üstümden atamıyorum Ekli dosyayı görüntüle 161309 Genişletmek için tıkla ... İnşllah bi yerde şansımız dönecek reis bir golle falan kaçınca daha çok üzülüyor insan ama be
Shellac' Alıntı: elbet olur dost büyük konuşmamak lazım herşey nasip kısmet.. Jamaika 2 gol atınca 4 gol çıkabilir dedik 3.500 de olduk dost yani gerçekten şansızlık var, ve üstümden atamıyorum Ekli dosyayı görüntüle 161309 Genişletmek için tıkla ... İnşllah bi yerde şansımız dönecek reis bir golle falan kaçınca daha çok üzülüyor insan ama be
13 Tem 2021 #104 E Enişte Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 78,128 84,872 113 Shellac' Alıntı: elbet olur dost büyük konuşmamak lazım herşey nasip kısmet.. Jamaika 2 gol atınca 4 gol çıkabilir dedik 3.500 de olduk dost yani gerçekten şansızlık var, ve üstümden atamıyorum Ekli dosyayı görüntüle 161309 Genişletmek için tıkla ... Uzuyosun bizi dost vur artik gol olsun
Shellac' Alıntı: elbet olur dost büyük konuşmamak lazım herşey nasip kısmet.. Jamaika 2 gol atınca 4 gol çıkabilir dedik 3.500 de olduk dost yani gerçekten şansızlık var, ve üstümden atamıyorum Ekli dosyayı görüntüle 161309 Genişletmek için tıkla ... Uzuyosun bizi dost vur artik gol olsun
13 Tem 2021 #105 Shellac Moderator Yönetici Moderatör Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 128,281 177,377 113 erhanbey22' Alıntı: Uzuyosun bizi dost vur artik gol olsun Genişletmek için tıkla ... Olacak olacak dost
erhanbey22' Alıntı: Uzuyosun bizi dost vur artik gol olsun Genişletmek için tıkla ... Olacak olacak dost
13 Tem 2021 #106 E Enişte Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 78,128 84,872 113 Shellac' Alıntı: Olacak olacak dost Genişletmek için tıkla ... Iskorpit e cacik iciren hayat bize neler yapar dost ah ah bursada pideli kofte var inegol kofte var kiremitte kofte var gidiyo izmir sulu kofte yiyo sonra kumlucaya gidemedim kizin yanina diyo gidemezsin tabi cakma bursali😀
Shellac' Alıntı: Olacak olacak dost Genişletmek için tıkla ... Iskorpit e cacik iciren hayat bize neler yapar dost ah ah bursada pideli kofte var inegol kofte var kiremitte kofte var gidiyo izmir sulu kofte yiyo sonra kumlucaya gidemedim kizin yanina diyo gidemezsin tabi cakma bursali😀