http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin sgrgl / Kupon Hakkında Görüşleriniz Nedir

Kupon Miktarı
0
Kupon Oranı
0

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
109,134
82,862
113
Barça maçı alt zor gibi reis umarım gelir

srknshyl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,653
1,048
113
Lazio maçı ms1 gibi görünüyor Barcelona maçıda 3.5üst süprizi olabilir diye düşünüyorum şahsen

Poyrazz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,073
1,641
113
Dostlar merhaba. Bu akşam bülten güzel. Kaybetmeyeceğim bir kupon yapmak istiyorum. Banko gördüğünüz birkaç maçı yazarsanız sevinirim.
Ayrıca aşağıdaki kuponu oynamadım, gelir mi gelmez mi fikrinizi almak istiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 109230
Akşam güzel bir iş çıkarırsak kazandığımın %25ini burada dağıtacağım ona Göre fikirlerinizi belirtirseniz sevirinim.

Bu arada benim şampiyonlar ligi fikrim şu şekilde. Bu zamana kadar az gollü maçlsr geçirdiler, bu sefer millet az gole oynayacak, bunlar da ters psikoloji yapıp çok gol atacaklar kuponlar yatacak falan ;)
Tehlikeli maçlar var. O 3 maçtan biri kesin üst olur. Alt zor

mustafag7ler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,186
1,505
113
Lazio brugge maçına üst düşünüyodum ben hatta iy 1.5 bile denenebilir bence

Dogus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,227
7,365
113
ben bunu yaptım
1607441205937.png

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,741
5,749
113
Dostlar merhaba. Bu akşam bülten güzel. Kaybetmeyeceğim bir kupon yapmak istiyorum. Banko gördüğünüz birkaç maçı yazarsanız sevinirim.
Ayrıca aşağıdaki kuponu oynamadım, gelir mi gelmez mi fikrinizi almak istiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 109230
Akşam güzel bir iş çıkarırsak kazandığımın %25ini burada dağıtacağım ona Göre fikirlerinizi belirtirseniz sevirinim.

Bu arada benim şampiyonlar ligi fikrim şu şekilde. Bu zamana kadar az gollü maçlsr geçirdiler, bu sefer millet az gole oynayacak, bunlar da ters psikoloji yapıp çok gol atacaklar kuponlar yatacak falan ;)
Club brugge maçını 2.5 üst düşünüyorum

sgrgl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,825
1,542
113
Ulan Lazio ms1 diyenler. Yaktınız beni a...