- 1,825
- 1,542
- 113
Kupon yapıldı
Son düzenleme:
Eyvallah dostum onun dışında var mı bir fikrin kupon hakkında. Akşam sağlam kaldıralım %25i burayaBarça maçı alt zor gibi reis umarım gelir
Tehlikeli maçlar var. O 3 maçtan biri kesin üst olur. Alt zorDostlar merhaba. Bu akşam bülten güzel. Kaybetmeyeceğim bir kupon yapmak istiyorum. Banko gördüğünüz birkaç maçı yazarsanız sevinirim.
Ayrıca aşağıdaki kuponu oynamadım, gelir mi gelmez mi fikrinizi almak istiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 109230
Akşam güzel bir iş çıkarırsak kazandığımın %25ini burada dağıtacağım ona Göre fikirlerinizi belirtirseniz sevirinim.
Bu arada benim şampiyonlar ligi fikrim şu şekilde. Bu zamana kadar az gollü maçlsr geçirdiler, bu sefer millet az gole oynayacak, bunlar da ters psikoloji yapıp çok gol atacaklar kuponlar yatacak falan![]()
Club brugge maçını 2.5 üst düşünüyorumDostlar merhaba. Bu akşam bülten güzel. Kaybetmeyeceğim bir kupon yapmak istiyorum. Banko gördüğünüz birkaç maçı yazarsanız sevinirim.
Ayrıca aşağıdaki kuponu oynamadım, gelir mi gelmez mi fikrinizi almak istiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 109230
Akşam güzel bir iş çıkarırsak kazandığımın %25ini burada dağıtacağım ona Göre fikirlerinizi belirtirseniz sevirinim.
Bu arada benim şampiyonlar ligi fikrim şu şekilde. Bu zamana kadar az gollü maçlsr geçirdiler, bu sefer millet az gole oynayacak, bunlar da ters psikoloji yapıp çok gol atacaklar kuponlar yatacak falan![]()
WOnLazio brugge maçına üst düşünüyodum ben hatta iy 1.5 bile denenebilir bence