- 34,546
- 19,154
- 113
Dayiyla ne biçim konusuyon got mot ayıp lanDayı sen got yagmur durur ugursuzluk nırvana marley konusunda gorduk
Dayiyla ne biçim konusuyon got mot ayıp lanDayı sen got yagmur durur ugursuzluk nırvana marley konusunda gorduk
Şuna tek ataydık şimdi herkes parasını aldı uyuduydu herkese de dağııtırdın :\bu maç yerine canlı İngiltere liglerinden koyardım ama dk 70 ti her bir Mac Gtm yemedi eklemeye
Marley güzel adam iki gündür ben yokken kaybediyordu bugün kendisi davet etti senin sasindan lazım diye ama olmadı malesefDayı sen got yagmur durur ugursuzluk nırvana marley konusunda gorduk
Sen ateşle de uyuyalım yine kardeşimŞuna tek ataydık şimdi herkes parasını aldı uyuduydu herkese de dağııtırdın :\
Bilim adamı gibisin gözlerim yaşardı 😁Sıcak haber
Eduardo Tomaz, sahanın oynayıp oynayamayacağını değerlendirmek için halen yönetmelikte öngörülen 1 saatlik gecikmeyi bekliyor.
Senın sansın dıyınce sonu bellı deılmı dayı ahmo hepımızı lanetledı kazanamıyozMarley güzel adam iki gündür ben yokken kaybediyordu bugün kendisi davet etti senin sasindan lazım diye ama olmadı malesef
Kral hahaha valla resmî Twitter sayfalarında anlık paylaşıyorlar bakBilim adamı gibisin gözlerim yaşardı 😁
Terbiyesiz bunlarDayiyla ne biçim konusuyon got mot ayıp lan
Ne guzel ses o mk la 😁İçimden bir ses birazdan maç başlicak ve DK 50-55 gibi villa sokucak diyor
Sen uyusan baslıcak cok emınımİçimden bir ses birazdan maç başlicak ve DK 50-55 gibi villa sokucak diyor
Maç baslasada iptal eder siteler maçı belki yatarsa yattı yapar tutarsa iade eder her zamanki sahtekarlarini yaparlarİçimden bir ses birazdan maç başlicak ve DK 50-55 gibi villa sokucak diyor
Sende forumu hainler ülkesine çevirdin be dostSenın sansın dıyınce sonu bellı deılmı dayı ahmo hepımızı lanetledı kazanamıyoz
Kayıp bonusunu bastım brezilya chape maçından 1.5 üstten yattık be abi illaki birinden gidiyor kuponlarSen ateşle de uyuyalım yine kardeşim
Ahmoya yakınlarına bak hepsı bıtıkSende forumu hainler ülkesine çevirdin be dost![]()
Gençlik kanı kaynıyor reis tutup şey yapmak lazım ama arkadaş hepsi bu seferlik affetTerbiyesiz bunlar![]()