- 30,621
- 9,651
- 113
Canlıya sor.bakalim bets10 da bu durumun akıbeti ne de
Nasi uyuyım 😅Sen uyusan baslıcak cok emınım
Yeni sloganın kumar bitirir mi dostGençlik kanı kaynıyor reis tutup şey yapmak lazım ama arkadaş hepsi bu seferlik affet
Nerden bilsin onlarCanlıya sor.bakalim bets10 da bu durumun akıbeti ne de
Karıstı o lafım fedo reıseNasi uyuyım 😅
Sorayım da bekleyen kuponumu BETS10 ailesi komple incelesin sonra ben nanay alayım 🤣Canlıya sor.bakalim bets10 da bu durumun akıbeti ne de
Kumar sker yazacaktım başkan yapma etme diyince böyle yazdım bende dost kurallara özen gosteriyorumYeni sloganın kumar bitirir mi dost
Ben soyliyeuim betson vip ve 22 yıllık üye tecrübesi ile .... Maç iptal edilirse betsonda 24 saat beklemez bir iki saat içinde kupon 1 oran olarak hesaplanır ve iade edilir ancak maç 24 saat içinde bir saate ertelenirse o zmaan maç saatinni direk kupona yazıyor ve bekletiyorCanlıya sor.bakalim bets10 da bu durumun akıbeti ne de
Sorma dost ama Enişte dedi lambalar sönecek dedi 😁Sorayım da bekleyen kuponumu BETS10 ailesi komple incelesin sonra ben nanay alayım 🤣
Sabah oldu akSaat 10 da hava açık gosteriyo yani 4 ten sonra yağmur durduysa önümüzdeki saat yağmurda yok sahayı ayarlayip oynarlar
Adamın agzı bıle bozuldu ulan vıllaSabah oldu ak
Teşekkür ederim bilgi içinBen soyliyeuim betson vip ve 22 yıllık üye tecrübesi ile .... Maç iptal edilirse betsonda 24 saat beklemez bir iki saat içinde kupon 1 oran olarak hesaplanır ve iade edilir ancak maç 24 saat içinde bir saate ertelenirse o zmaan maç saatinni direk kupona yazıyor ve bekletiyor
Sao ya 1.5 üst alsan genele gelcekmis onu gözden kaçırmışin dostSabah oldu ak
Reis 2000 de biz televizyon görünce UFO zannediyorduk sen betsonda bile oynamissin helal olsun kitabın yazılmalıBen soyliyeuim betson vip ve 22 yıllık üye tecrübesi ile .... Maç iptal edilirse betsonda 24 saat beklemez bir iki saat içinde kupon 1 oran olarak hesaplanır ve iade edilir ancak maç 24 saat içinde bir saate ertelenirse o zmaan maç saatinni direk kupona yazıyor ve bekletiyor
Ah sız var ya sizz 😡@Beşiktaş dedim sana gelmeyelim buraya diye bak adamın kupon pert oldu