- 30,621
- 9,651
- 113
Ne yazıyor burda dost tercüme et bakalımO árbitro da partida vai esperar mais cerca de 10 minutos para reavaliar as condições do gramado do Jonas Duarte. Muita chuva em Anápolis. #AFCxVIL
Translate Tweet
Sok bilgi
Ne yazıyor burda dost tercüme et bakalımO árbitro da partida vai esperar mais cerca de 10 minutos para reavaliar as condições do gramado do Jonas Duarte. Muita chuva em Anápolis. #AFCxVIL
Translate Tweet
Sok bilgi
Sen gıdınce mac baslarNeyse @sezgin000 dost bugün olmadı yarın olur 20 k sıkma canını zoru başardın azı kaldı
Yazdım dost 10 dakka sonra hakem karar vericek işNe yazıyor burda dost tercüme et bakalım![]()
Biz Bi gitsek mi :\Neyse @sezgin000 dost bugün olmadı yarın olur 20 k sıkma canını zoru başardın azı kaldı
Son dakika yağmur durmuş agalar
Saat orda 9 zemin kötü yağmur 1 saat daha yağacak gosteriyo o zemin perişan olur bu maç ertelenir dua edelim gün icinde oynanmasin yoksa uçar paraYazdım dost 10 dakka sonra hakem karar vericek iş
Yok dost senin tercihin doğru ama işte buda sansizlikbu maç yerine canlı İngiltere liglerinden koyardım ama dk 70 ti her bir Mac Gtm yemedi eklemeye
Dayı sen got yagmur durur ugursuzluk nırvana marley konusunda gorduk@Pikaçuu gitsin sonra![]()
Valla yabu maç yerine canlı İngiltere liglerinden koyardım ama dk 70 ti her bir Mac Gtm yemedi eklemeye
Herseyde bi hayir vardir du bakalim ne olckbu maç yerine canlı İngiltere liglerinden koyardım ama dk 70 ti her bir Mac Gtm yemedi eklemeye
Oynamasaydin hiç ben sana diyeyim mevzu bueaya geldiyse ya iptal olacak kısmetin 15 bin ya da yatacak ben başka ihtamal gormuyombu maç yerine canlı İngiltere liglerinden koyardım ama dk 70 ti her bir Mac Gtm yemedi eklemeye