Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sevinç Paylaşımları Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
42,559
11,702
113
Burasi kumar grubu sanat grubu mu kutuphane mi burasi tabi ki para kovalayacak herkes 😃

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,278
2,055
113
çok da şey yapmamak lazım

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,831
17,001
113
Paraniz olduğunu belli etmeyin tanımadığın kişi bile şans parası ister ve acitasyon bile yapar yok maaşı almadım yok param kalmadi battım yok sünnet olacam vs
Reddetmek veya cevapsız birakmak zor değil, parayı sadece tanıdığın muhhabbetin alisverisin olduğu adamdan isteyebilirsin sana yazan o kriterde değilse takma

duvar01

Mytical91 dolandırıcıdır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,498
977
113
Sktir et knk bosver. Aç tokun halinden anlamaz. Bunlardan bi bardak su iste vermezler ama gariban birinden su iste karnini doyururlar. Şükür halim vaktim yerinde ama böyle insanlardan egoist buyuklenen insanlardan ediyorum
Ac tokun halındenmı anlamaz kıral butun felsefı denklemın ırzına gectın

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
42,559
11,702
113
Sktir et knk bosver. Aç tokun halinden anlamaz. Bunlardan bi bardak su iste vermezler ama gariban birinden su iste karnini doyururlar. Şükür halim vaktim yerinde ama böyle insanlardan egoist buyuklenen insanlardan ediyorum
Aynen be kral bizim de 50k borcumuz vardi 10k elimze gecti 2k burdaki garibanlari 2k disardaki garibanlari devindirdik 1 hafta sonra ac kalsakta

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,279
2,464
113
Ya arkadaslar bu sans parasi olayi nedir tam olarak?

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,861
4,535
113
Aynen be kral bizim de 50k borcumuz vardi 10k elimze gecti 2k burdaki garibanlari 2k disardaki garibanlari devindirdik 1 hafta sonra ac kalsakta
İşte biz bu yüzden köşeyi dönemiyoruz😀 Zengin olsak dm kapatiriz😀 Şaka bi yana trilyonluk olsamda dm hep açık ve her zaman fakir olarak yaşayacağım. Paylaşmak guzeldir

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
42,559
11,702
113
Ya arkadaslar bu sans parasi olayi nedir tam olarak?
Senin şansin yaver gitmisken mesela 20k vurmussun 3 kisiye 200 atarsin belki sans omlarada guler belki onlarda siteleri sansizliga ugratir senin sayende belki de onlar bu sefer sevincten 5 kisite sigara parasi atar boylece muhabbet doner insanlar birbirine isinir boylece gonuller 1 olur anlatabildim mi gfgf

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,279
2,464
113
Senin şansin yaver gitmisken mesela 20k vurmussun 3 kisiye 200 atarsin belki sans omlarada guler belki onlarda siteleri sansizliga ugratir senin sayende belki de onlar bu sefer sevincten 5 kisite sigara parasi atar boylece muhabbet doner insanlar birbirine isinir boylece gonuller 1 olur anlatabildim mi gfgf
Uygulamali daha iyi olurdu ama tesekkurler

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
42,559
11,702
113
İşte biz bu yüzden köşeyi dönemiyoruz😀 Zengin olsak dm kapatiriz😀 Şaka bi yana trilyonluk olsamda dm hep açık ve her zaman fakir olarak yaşayacağım. Paylaşmak guzeldir
Trilyonlik olsak dagitim yapar sonra forum hesabimizi kapatiriz dost dm lere bakmadan uye etkinkigi acip kayboluruz tfgf

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,209
2,309
113
hayır bir üye slottan para kazanıp forumda paylaşıyorsa kazancının %45 ini forumda dağıtmalı yok öyle yağma. Yoksa niye hava atmasını görmek zorundayım ki. Bana ne. Diyelim bir üye 250 bin lira kazandı ve bunu paylaştı foruma 170 binini dağıtmalı. Mesela birisi 2500 TL kazandı en az 1500 ünü dağıtmalı. Her şeyin bir bedeli var. İlla sevincini paylaşmak istiyorsan git arkadaşlarınla paylaş.

askorpinoz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,856
1,458
113
Başlığı bilerek böyle yazdım, forumda artık gördüğüm kadarıyla slottan felan kazancını paylaşanlara direk dağıtım yapmadığı için terörist muamelesi yapılıyor, bu durum artık değişmeli.
Sizin yaptınız şey sosyal dilencilikten farkı yok. Bırakında insanlar sevinçlerini paylaştıkları hoş bir ortam bulmuşken bunu zindan etmeyin kimseye.
Doğru diyorsun geçen paylaştım tebrikler dağıtım magitim diyen oldu sonra da yazan olmadı dağıtım yok diyince 🤣

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,279
2,464
113
hayır bir üye slottan para kazanıp forumda paylaşıyorsa kazancının %45 ini forumda dağıtmalı yok öyle yağma. Yoksa niye hava atmasını görmek zorundayım ki. Bana ne. Diyelim bir üye 250 bin lira kazandı ve bunu paylaştı foruma 170 binini dağıtmalı. Mesela birisi 2500 TL kazandı en az 1500 ünü dağıtmalı. Her şeyin bir bedeli var. İlla sevincini paylaşmak istiyorsan git arkadaşlarınla paylaş.
Ne 45'i dost, trx adresi ver siteden direkt senin hesaba atsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...