- 42,559
- 11,702
- 113
Burasi kumar grubu sanat grubu mu kutuphane mi burasi tabi ki para kovalayacak herkes 😃
Reddetmek veya cevapsız birakmak zor değil, parayı sadece tanıdığın muhhabbetin alisverisin olduğu adamdan isteyebilirsin sana yazan o kriterde değilse takmaParaniz olduğunu belli etmeyin tanımadığın kişi bile şans parası ister ve acitasyon bile yapar yok maaşı almadım yok param kalmadi battım yok sünnet olacam vs
Ac tokun halındenmı anlamaz kıral butun felsefı denklemın ırzına gectınSktir et knk bosver. Aç tokun halinden anlamaz. Bunlardan bi bardak su iste vermezler ama gariban birinden su iste karnini doyururlar. Şükür halim vaktim yerinde ama böyle insanlardan egoist buyuklenen insanlardan ediyorum
Aynen be kral bizim de 50k borcumuz vardi 10k elimze gecti 2k burdaki garibanlari 2k disardaki garibanlari devindirdik 1 hafta sonra ac kalsaktaSktir et knk bosver. Aç tokun halinden anlamaz. Bunlardan bi bardak su iste vermezler ama gariban birinden su iste karnini doyururlar. Şükür halim vaktim yerinde ama böyle insanlardan egoist buyuklenen insanlardan ediyorum
Aç tokun, tokta açın halinden anlamaz diyip konuyu kapatayım. Şarteller atti😀Ac tokun halındenmı anlamaz kıral butun felsefı denklemın ırzına gectın
İşte biz bu yüzden köşeyi dönemiyoruz😀 Zengin olsak dm kapatiriz😀 Şaka bi yana trilyonluk olsamda dm hep açık ve her zaman fakir olarak yaşayacağım. Paylaşmak guzeldirAynen be kral bizim de 50k borcumuz vardi 10k elimze gecti 2k burdaki garibanlari 2k disardaki garibanlari devindirdik 1 hafta sonra ac kalsakta
İdda bayinde kupon yapıp kazanmadin mi hiçYa arkadaslar bu sans parasi olayi nedir tam olarak?
Yok hocam tovbe, iddaa bayinde ne isim var.İdda bayinde kupon yapıp kazanmadin mi hiç
Senin şansin yaver gitmisken mesela 20k vurmussun 3 kisiye 200 atarsin belki sans omlarada guler belki onlarda siteleri sansizliga ugratir senin sayende belki de onlar bu sefer sevincten 5 kisite sigara parasi atar boylece muhabbet doner insanlar birbirine isinir boylece gonuller 1 olur anlatabildim mi gfgfYa arkadaslar bu sans parasi olayi nedir tam olarak?
Sen şimdi bana 1k atiyorsun ben sana 1k yi geri atıyorum şans parası oluyor😀Ya arkadaslar bu sans parasi olayi nedir tam olarak?
Uygulamali daha iyi olurdu ama tesekkurlerSenin şansin yaver gitmisken mesela 20k vurmussun 3 kisiye 200 atarsin belki sans omlarada guler belki onlarda siteleri sansizliga ugratir senin sayende belki de onlar bu sefer sevincten 5 kisite sigara parasi atar boylece muhabbet doner insanlar birbirine isinir boylece gonuller 1 olur anlatabildim mi gfgf
Ben bi kayin babama yemek götürüp geliyom.Sen şimdi bana 1k atiyorsun ben sana 1k yi geri atıyorum şans parası oluyor😀
Trilyonlik olsak dagitim yapar sonra forum hesabimizi kapatiriz dost dm lere bakmadan uye etkinkigi acip kayboluruz tfgfİşte biz bu yüzden köşeyi dönemiyoruz😀 Zengin olsak dm kapatiriz😀 Şaka bi yana trilyonluk olsamda dm hep açık ve her zaman fakir olarak yaşayacağım. Paylaşmak guzeldir
20k vurdugunda yaz bana uygulayalim senden 600 tl alirim senin adina kupon konusu acip tesekkur edin sagopa dostumuza deriz hggUygulamali daha iyi olurdu ama tesekkurler
Doğru diyorsun geçen paylaştım tebrikler dağıtım magitim diyen oldu sonra da yazan olmadı dağıtım yok diyince 🤣Başlığı bilerek böyle yazdım, forumda artık gördüğüm kadarıyla slottan felan kazancını paylaşanlara direk dağıtım yapmadığı için terörist muamelesi yapılıyor, bu durum artık değişmeli.
Sizin yaptınız şey sosyal dilencilikten farkı yok. Bırakında insanlar sevinçlerini paylaştıkları hoş bir ortam bulmuşken bunu zindan etmeyin kimseye.
Ne 45'i dost, trx adresi ver siteden direkt senin hesaba atsin.hayır bir üye slottan para kazanıp forumda paylaşıyorsa kazancının %45 ini forumda dağıtmalı yok öyle yağma. Yoksa niye hava atmasını görmek zorundayım ki. Bana ne. Diyelim bir üye 250 bin lira kazandı ve bunu paylaştı foruma 170 binini dağıtmalı. Mesela birisi 2500 TL kazandı en az 1500 ünü dağıtmalı. Her şeyin bir bedeli var. İlla sevincini paylaşmak istiyorsan git arkadaşlarınla paylaş.