- 1,096
- 541
- 113
Shellac:Beyler para alışverişi yasaktır ban sebebidir 😀
Hahaha başlık değişmiş mod eli değmiş burayaShellac:Beyler para alışverişi yasaktır ban sebebidir 😀
Forumda paylaşım yapılmasın o zaman yada şöyle bir başlık mı olsun parayı vurdum dilenciler gelsin diye ?Sevincini içinde paylaşsın Paylaşmak zorunda mı hacı acayipsiniz ya![]()
Birader burası kumar formu kafan mı iyi senin ne bekliyon burada galericiler pirlantacilar falan mı takılıyo sanıyonNe havası sen neyden bahsediyorsun? Millet paylaşım yaptığında 4 5 çakalın dilencilik yapmasından sıkıldım artık o yüzden açtım konuyu.
He ya bide onlar varİsteyen dağıtım yapar isteyen yapmaz aga çünkü zorunluluğu yok gayet gönlünden kopmuştur dağıtır
Ve şöyle bir şey var mesela bir Maksvin paylaşıyoruz.
Altadq kasamız sıfırlandığını yazıyoruz
Adam ısrarla dm'den şans parası istiyor sjsjsjsjjs
Dileneceksen kumar oynamyacaksın kardeş, oynuyorsanda dilenmeyeceksin gideceksin adam gibi kendi paranla oynayacaksın onun bunun parasıyla değil adamı hasta ediyonuz mkBirader burası kumar formu kafan mı iyi senin ne bekliyon burada galericiler pirlantacilar falan mı takılıyo sanıyon
Kim dileniyor birader sizi sayıyla mi veriyorlar dilenen varsa git yönetime bildir gerekeni onlar yapar sana düşmez boş boş konuşmayın artık yeter ya umarım bir gün gerçek hayatta dilenicek hale gelirsinde bu burnu havada konuşmaları bı yerine monte edersin akşam akşam adamı dinden imandan çıkarma yaDileneceksen kumar oynamyacaksın kardeş, oynuyorsanda dilenmeyeceksin gideceksin adam gibi kendi paranla oynayacaksın onun bunun parasıyla değil adamı hasta ediyonuz mk
Arkadas sevincini paylastiniz geri kalan sevi cinizi mekanda karilarla yeseniz parayi ne diye millete sariyonuz dilenci diyerek egonuz mu tatmin oluyorSenin ki sosyal dilencilik başka bir şey değil. İnsan gibi teşekkür ediyor tebrik edenleri daha ne bekliyorsun? İlla para mı dağıtması gerekli? Forumun amacı bu değil arkadaşım haberin olsun forumun amacı, sohbet muhabbet eğlence ve sponsor olan sitelerde bir sıkıntı yaşamamışsan bunun çözümüne biraz daha kolay ulaşmaktır.
Ulan birine beddua edecek kadar aciz insanın tekisin neyin kafasını yaşıyon sen ?Kim dileniyor birader sizi sayıyla mi veriyorlar dilenen varsa git yönetime bildir gerekeni onlar yapar sana düşmez boş boş konuşmayın artık yeter ya umarım bir gün gerçek hayatta dilenicek hale gelirsinde bu burnu havada konuşmaları bı yerine monte edersin akşam akşam adamı dinden imandan çıkarma ya
Ulan sabahtan beri millete mesnetsiz mesnetsiz konusuyor sun hadsiz herif bide gelmiş nasihat mi veriyorsun bu ne arsizliktir nasıl bı comarsin la senUlan birine beddua edecek kadar aciz insanın tekisin neyin kafasını yaşıyon sen ?
Yani burasi kumar forumu para konusu tartisilaxak oduller tartisilacak ama bu konu sahibi zaten hakkini veriyor kumarin cunku disarda parayi yiyecegine ya 0 liyor ya da gelip burda neden duzgunce kaaancima tebrik yazmadibiz diye kafayi bozmus yani kumar alemi ayrica kafayi bozmuslarla doludir gffBirader burası kumar formu kafan mı iyi senin ne bekliyon burada galericiler pirlantacilar falan mı takılıyo sanıyon
Ulan sabahtan beri millete mesnetsiz mesnetsiz konusuyor sun hadsiz herif bide gelmiş nasihat mi veriyorsun bu ne arsizliktir nasıl bı comarsin la sen
Yav hayır aynı konunun forum tarihinden beri milyon kez açılmasını geçtim adamın hirsi geçmemiş hala nefret kusuyor ne oldu sana hayırdır dilenci mi dürttü senin ney bu hırsınAçtığı konuya bak awk
Umarim kazanirsin dost sevinc nasol paylasilir goster 😀Bende yakında paylaşacam sevincimi ama dağıtılımlı olcak öyle boş bir paylaşım diğil 🤣
Ya birader gormemislik başka bişey değil dışarıda kimsenin kaale almadığı sevincini paylaşacağı kimsesi kalmamış burada işte ego tatmin ediyor tanımadığı insanlara hava atarak bilmiyor ki burada herkes zaten en az bı kere sağlam para vurmuşturYav hayır aynı konunun forum tarihinden beri milyon kez açılmasını geçtim adamın hirsi geçmemiş hala nefret kusuyor ne oldu sana hayırdır dilenci mi dürttü senin ney bu hırsın
@mustafa37Başlığı bilerek böyle yazdım, forumda artık gördüğüm kadarıyla slottan felan kazancını paylaşanlara direk dağıtım yapmadığı için terörist muamelesi yapılıyor, bu durum artık değişmeli.
Sizin yaptınız şey sosyal dilencilikten farkı yok. Bırakında insanlar sevinçlerini paylaştıkları hoş bir ortam bulmuşken bunu zindan etmeyin kimseye.
Yani hepimizin borcu var hepimiz ills yuksrk kazanmisiz borcumuz olmasina ragmen roll yapmisizdir dagitmisizdir ama adam dedigin gibi 10 yil sonra kazaninca kafayi bozmus burda gelip ugrasacagina gidip 100k yi disarda yemeliydi yfggYa birader gormemislik başka bişey değil dışarıda kimsenin kaale almadığı sevincini paylaşacağı kimsesi kalmamış burada işte ego tatmin ediyor tanımadığı insanlara hava atarak bilmiyor ki burada herkes zaten en az bı kere sağlam para vurmuştur
Adam bilmiuorki boyle atletli bir sekilde vantilatorun onunde oturmusuz yeni sigara parasi kovaladigimizi bilmiyorki adam milyoner anlamaz kralBurada kimse kimseden silah zoruyla para mı istiyor? Yada biri dm den senden para mı istiyor, rahatsiz oluyorsan bunun kolayı var raporlarsin. Ama burada kimseye karışamaz kimseyi yargilayamazsin. Şahsima konuşayım, Burada etkinlikten kazandığım ödülün zerresine dokunmam, kurusu boğazımdan geçmez. Paranın nereye gittiginide burada bir kaç kişi hariç kimse bilmez. Bir kaç kişi daha biliyorum kazandıklarıyla sokak hayvanlarina mama alan insanlar var. Burada o kazandığı paralarla kirasını ödeyen bile var, senin gibi görgüsüz insanlar belki anlamaz. O yüzden kimseyi yargılama, laflarına sözlerine dikkat ederek konus. Kısaca biraz adam ol