- 371
- 82
- 28
Bol şans Seko başkan
Ödüyorlar da güzel
Ödüyorlar da güzel
böyle ters adamların ağzına sokacaksın lafı sana ne la sen kımsın lafın bırı banaydı bellı bana cekılıs falan cıkmadı ben genel durum hakkında konustum ayrıca serkanla muhabbetimde var bir şey dese o söyler sen ilerle yorum yapma bana gelmıs 30 tl pesıne dusmus falan ac herife bak
Kardeşim bende diyorum ki hani çekiliş yapcam diyip sonra boş muhabbet yapmasın kimse diyom yüzyüze olmasa dahi klavyede yalan konuşmanın manası yok yapcam diyosan hakkıyla yaocan mokarligin lüzumu yokdostum bende 2 çekilişte çıktım ikisini alamadım ama gelip tartışma yapmiyorum burda adam foruma gelmiyor taş atıp kolum yorulmadi beğendim kazandım tamam göndermesi gerekir ama gondermezse de gelip bütün çekilişler hayal demek ayıp
tamam Erkan uzatma artık kapandı konuKardeşim bende diyorum ki hani çekiliş yapcam diyip sonra boş muhabbet yapmasın kimse diyom yüzyüze olmasa dahi klavyede yalan konuşmanın manası yok yapcam diyosan hakkıyla yaocan mokarligin lüzumu yok
Neyse doğru soyluyon Allah'a emanettamam Erkan uzatma artık kapandı konu
Benim sigaram nerde la dolandırıcı RecepNoliyi burda yav @erhanbey22
Serkan bı rollıng yapayım dedi burnundan geldi bi sey olmadıNoliyi burda yav @erhanbey22
valla öyle yaSerkan bı rollıng yapayım dedi burnundan geldi bi sey olmadı![]()
Blue1907 1 aydır girmiyorvalla öyle ya
gelmez o artıkBlue1907 1 aydır girmiyor![]()
Atarlar daha erkennnbi gol daha atamadı bunlar da Ekli dosyayı görüntüle 91939
diğeri 1-4 oldu 😂Atarlar daha erkennn
Aresbetten çekiliş çıkmış 25 frrebet 1.80 üstü oran lazım 3 tane 100 yapıp çekelim harman kaldık var mı güvendiğin maç reisdiğeri 1-4 oldu 😂
bugün hicbi maça güvenemiyorum dostumAresbetten çekiliş çıkmış 25 frrebet 1.80 üstü oran lazım 3 tane 100 yapıp çekelim harman kaldık var mı güvendiğin maç reis![]()
🧐bugün hicbi maça güvenemiyorum dostum
bol şanslar umarım çekersin