Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Serbet 250 TL Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sanane41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
571
279
63
u 02:06
Yoğun talep nedeniyle kampanyamız şu an için pasiftir. Kampanya tekrar aktif olduğunda duyuru Telegram kanalımızdan yapılacaktır. Güncellemeler için Telegram kanalımızı takip edebilirsiniz. Link: https://t.me/serbetresmi

Sanane41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
571
279
63
TAM BAĞLANDIM PASİF DEDİ İYİKİDE DEMİŞ İÇİME Bİ KUŞKU OTURMUŞTU ZATEN

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,748
2,609
113
bide konusunu acmıs rezil adam
kimlikleriniz ,selfie falan 5 dolara mı satıyorsunuz ?
iyice hindistana döndü. kaldırın sunları, basınıza bela alcaksınız.

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,188
2,944
113
Şu an para yok ama yine de almam niyet halis değil gibi. ama bi yandan da bedava para dağıtıyorlar multinin önüne geçmek için yapıyorlar. onlar da haklı. en iyisi bulaşmamak :D

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,480
2,670
113
250 çoğu siteye yatirilmiyor bile umarım bı halt çıkmaz reklam için böyle yapmış olmasını temenni ediyorum alan arkadaşlar icin

siryetyy

Amusnet & EGT Dijital Kurbanı.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,709
722
113
arkadaşlar kimliklerinizi satmayın falan diyorsunuz da ben de hepinizin kimliği var mesela :D adınıza borsa vs açabilmeleri içinde canlı destekle yüzyüze görüşme sağlanıyor artık

alkansglm

👻
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,389
2,459
113
arkadaşlar kimliklerinizi satmayın falan diyorsunuz da ben de hepinizin kimliği var mesela :D adınıza borsa vs açabilmeleri içinde canlı destekle yüzyüze görüşme sağlanıyor artık
dinamik pay istemiyor mesela sadece kimlik selfie ile açıyorsun ve daha çoğu adınıza açıp milleti dolandirirlarsa ağır ceza da mahkeme mahkeme gezersiniz

Blaze8

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,280
522
113
Şu kimliginizi 250 liraya mi satiyonuz diyenler madem adamsiniz herkese 250 tl sartsiz surtsuz gonderin kimse kimligini satmaz yiyecen ekmek yok evde koltuk kemiriyolar napsinlar

siryetyy

Amusnet & EGT Dijital Kurbanı.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,709
722
113
dinamik pay istemiyor mesela sadece kimlik selfie ile açıyorsun ve daha çoğu adınıza açıp milleti dolandirirlarsa ağır ceza da mahkeme mahkeme gezersiniz
selfie ile açmıyorsun yüz tarama ile açıyorsun bi selfie ile bunlar yapılabiliyorsa sosyal medya kullanamayız zaten arada fark var kimlikte nfc çalışması için telefona fiziksel temas gerekiyor.

Devere991

Bursaspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,516
571
113
Bende btc türk vardı geçen gün girdim kimlik doğrulaması istedi yüz yüze görüntülü doğrulama yaptı öyle aktif etti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...