Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Serbet 250 TL Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,568
3,196
113
iyi hoş da kimlik sıkıntı dostum valla adımıza cuzdan hesabi açarlar para aklarlar haberiniz olsun mesela çoğu cuzdan hesabi onay için selfieli kimlik istiyor açarlar başınız yanar
Bencede sıkıntı üye olmadım ben baktimki kod konusunda sayfalarca muhabbeti dönmüş onun için actim konuyu isteyen alır

mertotkprn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,692
819
113
atmayın bende sıfırım ama adınıza kripto hesabı acıp para aklayabilirler haberiniz olsun

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,348
5,041
113
Site sıkıntılı site bırak kimlik yollamayı üye bile olunmaz uzak durmak lazım
[/QUOTE
En net cevap aga ağzına sağlık bizimki uyarı sadece size hiçbir katkısı veya Zararı olmayacak bir rakam için asla yapilmaz bu

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,260
2,025
113
Atmayın oğlum büyük siteler istese neyse sizin selifenize ihtiyacı yok der geçersin ama bunların niyeti ofsayt atmayın

melo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,423
1,807
113
Adamlar kimlik avına çıkmış 250 ye kimlik alıyorlar atmayın desem yanlış anlaşılcam piyasa kötü para gelmiyor promolardan bazıları için 250 iki paket sigara parası atmayın kimlik desem tamam ozamn sen at diyecek 250 herkes bildiğini yapsın şahsen ben param var o psikoloji de değilim o yüzden kimliği 250 ye satmayacam 😁

szrgmc

Korean cod hunter
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
795
425
63

Ekli dosyalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...