- 6,348
- 5,041
- 113
Rezalet aga Allah selamet versin Kendi kararlarıSu is bildigin rezillik gardasm 250 liraya linke basip kimlik onayi yaptiriyolar yazik yeni nesile valla
Rezalet aga Allah selamet versin Kendi kararlarıSu is bildigin rezillik gardasm 250 liraya linke basip kimlik onayi yaptiriyolar yazik yeni nesile valla
Yanlis uygulama uzerinden sana link atiyorlar orda nfc muhabbetine kdr gidebilirlerBence direkt çekimli deneme bonusu vererek diğer sitelerden farklıyız mesajı vermek istiyorlar. Kimlik selfie istemeseler 1 kişi 10 tane hespa açar 2500 TL temiz
Site sıkıntılı site bırak kimlik yollamayı üye bile olunmaz uzak durmak lazımReis sen nediyon bu konu hakkında
Ben almadım şimdi sıkıntıysa kimse bulaşmasın değmezYanlis uygulama uzerinden sana link atiyorlar orda nfc muhabbetine kdr gidebilirler
Bencede sıkıntı üye olmadım ben baktimki kod konusunda sayfalarca muhabbeti dönmüş onun için actim konuyu isteyen alıriyi hoş da kimlik sıkıntı dostum valla adımıza cuzdan hesabi açarlar para aklarlar haberiniz olsun mesela çoğu cuzdan hesabi onay için selfieli kimlik istiyor açarlar başınız yanar
Site sıkıntılı site bırak kimlik yollamayı üye bile olunmaz uzak durmak lazım
[/QUOTE
En net cevap aga ağzına sağlık bizimki uyarı sadece size hiçbir katkısı veya Zararı olmayacak bir rakam için asla yapilmaz bu
Linki ve siteyi sorgulattık yapay zekadan hayırlısı bakalımYanlis uygulama uzerinden sana link atiyorlar orda nfc muhabbetine kdr gidebilirler
Bu kadar kelle yeterli demişler 🥴Kampanya pasif diyor üye olmayın Tg de
Galibaaa 🥴Bu kadar kelle yeterli demişler 🥴
Bu güzeldi sesli güldüm dostBu kadar kelle yeterli demişler 🥴