Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Sen Çok Yaşa Emmi

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,265
2,050
113
Beyler arkadaşın üzerine neden bu kadar gidiyorsunuz. Belki aşamadığı durumlar var bizlerden medet umuyor. Her konuya eleştiri yapmak zorunda değilsiniz ki. İşinize gelmiyorsa karışmayın.

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
36,929
37,099
113
Deli, spastik veya fiziksel engelli bilemiyoruz. Geçen köpek sahiplenmeye çalışıyordu.(kızı varmış? Şüpheli) Muhtemelen satacaktı. Haftada 3-4 kere iş arıyor, sektörler değişkenlik gösterebiliyor. Bazen Ülker'in fabrikasına torpille giriyor, bazen eli tutmadığı, titrediği için atölyeden kovuluyor. Her gün farklı bir bölüm, her gün farklı bir macera.
Maşallah iyi takip etmişsin büyücü puahah anlattığına göre film tadında. ikinci sezonu bekliyor gibisin

Slayer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,885
2,396
113
Bence lgbt sizin yazmalarinizdan tahrik oluyor haz alıyor kırbaç istiyor

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Beyler arkadaşın üzerine neden bu kadar gidiyorsunuz. Belki aşamadığı durumlar var bizlerden medet umuyor. Her konuya eleştiri yapmak zorunda değilsiniz ki. İşinize gelmiyorsa karışmayın.
Benzer yanın çok kendisiyle

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,031
1,766
113
Reis inanki yüzde 67 engelliyim hem psikiyatri hemde böbrekten günde 4 tane ilaç içiyorum zanax nervium aksamlarida iki tane rivotril kullandığım ilaçlar agir ilaclar çok iş denedim çabaladım fakat olmadı yaşayan bilemez reis burdaki arkadaşlar sanki ben iş begenmiyomuşum veya kendimi acindirmak için soyluyomuşum gbi geliyo ben 2014 ten beri hastayım 31 yaşındayım 2014 ye GATA askeriye çürük verdi ondan beri ilaçlar kullanıyorum geceleri uyudugumda bazen krize giriyorum ter içinde uyanıyorum elim ayağım bacaklarım titreyemeye basliyo yatmadigim hastane kalmadı bugüne kadar

Slayer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,885
2,396
113
Reis inanki yüzde 67 engelliyim hem psikiyatri hemde böbrekten günde 4 tane ilaç içiyorum zanax nervium aksamlarida iki tane rivotril kullandığım ilaçlar agir ilaclar çok iş denedim çabaladım fakat olmadı yaşayan bilemez reis burdaki arkadaşlar sanki ben iş begenmiyomuşum veya kendimi acindirmak için soyluyomuşum gbi geliyo ben 2014 ten beri hastayım 31 yaşındayım 2014 ye GATA askeriye çürük verdi ondan beri ilaçlar kullanıyorum geceleri uyudugumda bazen krize giriyorum ter içinde uyanıyorum elim ayağım bacaklarım titreyemeye basliyo
Engelli maasini 1.85 basketmi tenismi

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Her konuya muhalefet olma insanların hastalıklarıyla alay etme
Hastalığın ile zerre alay etmedim . Sürekli aynı konuları açman aynı şeyleri yazman gereksiz %67 engelli rahatsız kardeşim

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,031
1,766
113
Hastalığın ile zerre alay etmedim . Sürekli aynı konuları açman aynı şeyleri yazman gereksiz %67 engelli rahatsız kardeşim
Reis haklısın çok iş hakkında. Konu açtım ama ben senelerdir evdeyim sadece ne yapabilirim fikir almak için aciyorum

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,265
2,050
113
Reis inanki yüzde 67 engelliyim hem psikiyatri hemde böbrekten günde 4 tane ilaç içiyorum zanax nervium aksamlarida iki tane rivotril kullandığım ilaçlar agir ilaclar çok iş denedim çabaladım fakat olmadı yaşayan bilemez reis burdaki arkadaşlar sanki ben iş begenmiyomuşum veya kendimi acindirmak için soyluyomuşum gbi geliyo ben 2014 ten beri hastayım 31 yaşındayım 2014 ye GATA askeriye çürük verdi ondan beri ilaçlar kullanıyorum geceleri uyudugumda bazen krize giriyorum ter içinde uyanıyorum elim ayağım bacaklarım titreyemeye basliyo yatmadigim hastane kalmadı bugüne kadar
Şifalar dilerim kardeşim. Çok zor.
1753887831661.png

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Reis haklısın çok iş hakkında. Konu açtım ama ben senelerdir evdeyim sadece ne yapabilirim fikir almak için aciyorum
50 tane de aynı konu açılmaz fikir alayım diye 1 tane açarsın onda muhabbeti çevirirsin. Geçen haklısınız daha bu tür konu açmayacağım dedin üstüne 5 tane aynı konuyu açtın