- 3,263
- 2,049
- 113
Beyler arkadaşın üzerine neden bu kadar gidiyorsunuz. Belki aşamadığı durumlar var bizlerden medet umuyor. Her konuya eleştiri yapmak zorunda değilsiniz ki. İşinize gelmiyorsa karışmayın.
Maşallah iyi takip etmişsin büyücü puahah anlattığına göre film tadında. ikinci sezonu bekliyor gibisinDeli, spastik veya fiziksel engelli bilemiyoruz. Geçen köpek sahiplenmeye çalışıyordu.(kızı varmış? Şüpheli) Muhtemelen satacaktı. Haftada 3-4 kere iş arıyor, sektörler değişkenlik gösterebiliyor. Bazen Ülker'in fabrikasına torpille giriyor, bazen eli tutmadığı, titrediği için atölyeden kovuluyor. Her gün farklı bir bölüm, her gün farklı bir macera.
Benzer yanın çok kendisiyleBeyler arkadaşın üzerine neden bu kadar gidiyorsunuz. Belki aşamadığı durumlar var bizlerden medet umuyor. Her konuya eleştiri yapmak zorunda değilsiniz ki. İşinize gelmiyorsa karışmayın.
Reis inanki yüzde 67 engelliyim hem psikiyatri hemde böbrekten günde 4 tane ilaç içiyorum zanax nervium aksamlarida iki tane rivotril kullandığım ilaçlar agir ilaclar çok iş denedim çabaladım fakat olmadı yaşayan bilemez reis burdaki arkadaşlar sanki ben iş begenmiyomuşum veya kendimi acindirmak için soyluyomuşum gbi geliyo ben 2014 ten beri hastayım 31 yaşındayım 2014 ye GATA askeriye çürük verdi ondan beri ilaçlar kullanıyorum geceleri uyudugumda bazen krize giriyorum ter içinde uyanıyorum elim ayağım bacaklarım titreyemeye basliyo yatmadigim hastane kalmadı bugüne kadarBeyler arkadaşın üzerine neden bu kadar gidiyorsunuz. Belki aşamadığı durumlar var bizlerden medet umuyor. Her konuya eleştiri yapmak zorunda değilsiniz ki. İşinize gelmiyorsa karışmayın.
1 2 tanede deiller la bizden coklarNeyi 🤣🤣
Her konuya muhalefet olma insanların hastalıklarıyla alay etmeBenzer yanın çok kendisiyle
Engelli maasini 1.85 basketmi tenismiReis inanki yüzde 67 engelliyim hem psikiyatri hemde böbrekten günde 4 tane ilaç içiyorum zanax nervium aksamlarida iki tane rivotril kullandığım ilaçlar agir ilaclar çok iş denedim çabaladım fakat olmadı yaşayan bilemez reis burdaki arkadaşlar sanki ben iş begenmiyomuşum veya kendimi acindirmak için soyluyomuşum gbi geliyo ben 2014 ten beri hastayım 31 yaşındayım 2014 ye GATA askeriye çürük verdi ondan beri ilaçlar kullanıyorum geceleri uyudugumda bazen krize giriyorum ter içinde uyanıyorum elim ayağım bacaklarım titreyemeye basliyo
Hastalığın ile zerre alay etmedim . Sürekli aynı konuları açman aynı şeyleri yazman gereksiz %67 engelli rahatsız kardeşimHer konuya muhalefet olma insanların hastalıklarıyla alay etme
Dost engeli maasin ayin kacinda soyle bakimHer konuya muhalefet olma insanların hastalıklarıyla alay etme
Dilerimki Allah'tan sende birgün engelli olursun ozaman görürüm siz devam edin insanların hastalıklarıyla alay etmeye siz vicdanınızi kaybetmissinizEngelli maasini 1.85 basketmi tenismi
Alay etmiyom sen siyle bakim kacindaDilerimki Allah'tan sende birgün engelli olursun ozaman görürüm siz devam edin insanların hastalıklarıyla alay etmeye siz vicdanınızi kaybetmissiniz
Reis haklısın çok iş hakkında. Konu açtım ama ben senelerdir evdeyim sadece ne yapabilirim fikir almak için aciyorumHastalığın ile zerre alay etmedim . Sürekli aynı konuları açman aynı şeyleri yazman gereksiz %67 engelli rahatsız kardeşim
Dalga gecmiyorm sen soyle bakim madem engellisn maasinin gününüReis haklısın çok iş hakkında. Konu açtım ama ben senelerdir evdeyim sadece ne yapabilirim fikir almak için aciyorum
Şifalar dilerim kardeşim. Çok zor.Reis inanki yüzde 67 engelliyim hem psikiyatri hemde böbrekten günde 4 tane ilaç içiyorum zanax nervium aksamlarida iki tane rivotril kullandığım ilaçlar agir ilaclar çok iş denedim çabaladım fakat olmadı yaşayan bilemez reis burdaki arkadaşlar sanki ben iş begenmiyomuşum veya kendimi acindirmak için soyluyomuşum gbi geliyo ben 2014 ten beri hastayım 31 yaşındayım 2014 ye GATA askeriye çürük verdi ondan beri ilaçlar kullanıyorum geceleri uyudugumda bazen krize giriyorum ter içinde uyanıyorum elim ayağım bacaklarım titreyemeye basliyo yatmadigim hastane kalmadı bugüne kadar
Reis 1.85 baskettenmi engellisin yazmissin silmişsin ayın 5 ile 10 u arası yatıyor pttyeAlay etmiyom sen siyle bakim kacinda
50 tane de aynı konu açılmaz fikir alayım diye 1 tane açarsın onda muhabbeti çevirirsin. Geçen haklısınız daha bu tür konu açmayacağım dedin üstüne 5 tane aynı konuyu açtınReis haklısın çok iş hakkında. Konu açtım ama ben senelerdir evdeyim sadece ne yapabilirim fikir almak için aciyorum
Reis kaç kere buraya raporumu attım bu konu hakkında niye yalan soyleyimDalga gecmiyorm sen soyle bakim madem engellisn maasinin gününü
Tmm sen engellisin o zaman kusura bakma inandım özürReis 1.85 baskettenmi engellisin yazmissin silmişsin ayın 5 ile 10 u arası yatıyor pttye