- 12,295
- 3,086
- 113
Bekleyim kardoLan samsun adanaya iy 1.5 alıyodum gol oldu.. Canımız sağ olmasın mı peki![]()
Bekleyim kardoLan samsun adanaya iy 1.5 alıyodum gol oldu.. Canımız sağ olmasın mı peki![]()
Dost dediğim maçı değerlendir bence tabi karat seninLan samsun adanaya iy 1.5 alıyodum gol oldu.. Canımız sağ olmasın mı peki![]()
5 adım dedi başlarken kanka, iki adımı geçtik, sonra ne düşünür bilmyoruz.Kardo zoo
Tuh kotu kacmisLan samsun adanaya iy 1.5 alıyodum gol oldu.. Canımız sağ olmasın mı peki![]()
Hedef 10 k iki adima 10 k oluyor zaten5 adım dedi başlarken kanka, iki adımı geçtik, sonra ne düşünür bilmyoruz.
Canin sagolsun dost vardir her iste bir hayırLan samsun adanaya iy 1.5 alıyodum gol oldu.. Canımız sağ olmasın mı peki![]()
Bakalım kardo5 adım dedi başlarken kanka, iki adımı geçtik, sonra ne düşünür bilmyoruz.
Şaka gibi yaa valla ne güzel maçtı ☹Lan samsun adanaya iy 1.5 alıyodum gol oldu.. Canımız sağ olmasın mı peki![]()
2 oran yaparsak şuan 10 k oluyor mu kiHedef 10 k iki adima 10 k oluyor zaten
2 adim 1.75 oranlar yetiyor2 oran yaparsak şuan 10 k oluyor mu ki
2adim lazim oda kasa basarak gidilirse olur2 oran yaparsak şuan 10 k oluyor mu ki
Bencede olurKardo daha gol olur ilk yarı o maçta ama sen biliyon @selected1
2 adım yaptık 2 adım daha yapıcağız o zaman kardo zo2 adim 1.75 oranlar yetiyor
Yapılır2adim lazim oda kasa basarak gidilirse olur
Bol sansBiraz riski düşürdüm ortaya aldım. ATM formalarını geçiriyoruz sırtımıza.
Bol şans vurduğunuz gol olsun haydiBiraz riski düşürdüm ortaya aldım. ATM formalarını geçiriyoruz sırtımıza.
0.5 üst temiz, hangisi atarsa atsın, inşallah gol olur, takipteyiz.Biraz riski düşürdüm ortaya aldım. ATM formalarını geçiriyoruz sırtımıza.