Seriden grizman diyoruzBiraz riski düşürdüm ortaya aldım. ATM formalarını geçiriyoruz sırtımıza.
Seriden grizman diyoruzBiraz riski düşürdüm ortaya aldım. ATM formalarını geçiriyoruz sırtımıza.
bol şansBiraz riski düşürdüm ortaya aldım. ATM formalarını geçiriyoruz sırtımıza.
Bol şanslarBiraz riski düşürdüm ortaya aldım. ATM formalarını geçiriyoruz sırtımıza.
Maç başı 1.50 olunca demedik oran iyi dkda ideal bol şansBiraz riski düşürdüm ortaya aldım. ATM formalarını geçiriyoruz sırtımıza.
Geçiyor bile kanka2 oran yaparsak şuan 10 k oluyor mu ki
Mantikli dost bol sans gelirse son adima kalirizBiraz riski düşürdüm ortaya aldım. ATM formalarını geçiriyoruz sırtımıza.
Mantıklı olmuş ilk yarı gol olcağını düşünüyorum atl madrid son maçlarında gol yollarında etkili olduğu gibi defansdada sıkıntılar nedeniyle var haydi bol şansBiraz riski düşürdüm ortaya aldım. ATM formalarını geçiriyoruz sırtımıza.
Bakalim tuzak bahsi mi firsat bahsi mi abuzercimMaç başı 1.50 olunca demedik oran iyi dkda ideal bol şans
Ins brugge maçı gbi olur budaTR liginin sefirleri, eyüp p6, atarsa ona da tebrikler. Oynamadık ama cansınız seviliyorsunuz.
Üzer valla dost😅TR liginin sefirleri, eyüp p6, atarsa ona da tebrikler. Oynamadık ama cansınız seviliyorsunuz.
Sağlık olsun kanka samsunu da kıl payı kaçırdık. İnşallah bu gelir, maksat gelmesi, zaten günün sonunda diğerlerinin gelmesinin bir anlamı yok.TR liginin sefirleri, eyüp p6, atarsa ona da tebrikler. Oynamadık ama cansınız seviliyorsunuz.
Bol şanslar dostBiraz riski düşürdüm ortaya aldım. ATM formalarını geçiriyoruz sırtımıza.
Gelsin kardo gol bencede arması lazımMesela brugge maçında rahattım çünkü ev rakip brugge değilmiş gibi basıyordu 3 tane yedi. Getafe iyi kapanarak başladı, atm'den açıcı bir gol lazım. Daha zor.