Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Selected | 5000'den 50k'ya?

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
100 tl sinde değilim abi, çıkar 2 saat sonra kankası sully le 1k rolling açar ama aldıklarını ödemezler bunlar böyle
O ikinci yazdığın eleman inanılmaz bir tipleme, yoksay butonunu aktif olarak kullan rahat et. Ben seni de yoksaymıştım ilk geldiğimde, ama insanlar başta birbirine ısınamayabiliyor. Sonradan aslında düzgün biri olduğunu anladım

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Sully de dolandırıcı şikayet ettik yönetime onu deği bizi banladılar
Kardeş forumda para alışverişi yasak diyor adamlar, sen arkadaş hukukuna dayalı biriyle bir şey yapıyorsan sorumluluk sende. Karakol mu burası

dogan0609

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,621
2,196
113
Nasıl çalıyor? Hesabına mı girdi? Banka hesabından mı çaldı? Sen göndermezsen alamaz. Çalma sözünü bence şöyle yap ben para verdim geri vermedi. Sonrada hatayı kendinde ara forumda para alışverişi yasak.
Hocam miilet illa paramı alın dolandırıcıdsn demiyor ki. Bu adam dolandırıcı belgeli kayıtlı forumda yasaklansın diyor

dogan0609

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,621
2,196
113
Kardeş forumda para alışverişi yasak diyor adamlar, sen arkadaş hukukuna dayalı biriyle bir şey yapıyorsan sorumluluk sende. Karakol mu burası
Yok kanka ben paramı alsın demiyorum ki. Bu adam dolandırıcı diyorum başkasının canını yakmasın yasaklansın diyorum. Ben para verip rol açtırdım parayı aldı kaçtı

SabriBey

✪Apartman Yöneticisi✪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,867
12,067
113
Bol sanslar

dogan0609

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,621
2,196
113
Tg grubu dalgasina ban yediler ama Sully dolandirici degildir ya yanlisiniz var
Yok kanka belgeli ispatlı. Herkes en az 100 kişi yaptığın dolandırıcılık dedi konu bile açıldı yüzsüz geldi evet dolandırdım ben yüzsüzüm dedi çekti gitti