Sully de dolandırıcı şikayet ettik yönetime onu deği bizi banladılar100 tl sinde değilim abi, çıkar 2 saat sonra kankası sully le 1k rolling açar ama aldıklarını ödemezler bunlar böyle
Sully de dolandırıcı şikayet ettik yönetime onu deği bizi banladılar100 tl sinde değilim abi, çıkar 2 saat sonra kankası sully le 1k rolling açar ama aldıklarını ödemezler bunlar böyle
O ikinci yazdığın eleman inanılmaz bir tipleme, yoksay butonunu aktif olarak kullan rahat et. Ben seni de yoksaymıştım ilk geldiğimde, ama insanlar başta birbirine ısınamayabiliyor. Sonradan aslında düzgün biri olduğunu anladım100 tl sinde değilim abi, çıkar 2 saat sonra kankası sully le 1k rolling açar ama aldıklarını ödemezler bunlar böyle
Kardeş forumda para alışverişi yasak diyor adamlar, sen arkadaş hukukuna dayalı biriyle bir şey yapıyorsan sorumluluk sende. Karakol mu burasıSully de dolandırıcı şikayet ettik yönetime onu deği bizi banladılar
Hocam miilet illa paramı alın dolandırıcıdsn demiyor ki. Bu adam dolandırıcı belgeli kayıtlı forumda yasaklansın diyorNasıl çalıyor? Hesabına mı girdi? Banka hesabından mı çaldı? Sen göndermezsen alamaz. Çalma sözünü bence şöyle yap ben para verdim geri vermedi. Sonrada hatayı kendinde ara forumda para alışverişi yasak.
aynı şeyi bizde yaşadık biz banlandık adamlar forumda milleti dolandırmaya devam ediyorSully de dolandırıcı şikayet ettik yönetime onu deği bizi banladılar
Ben admin ya da mod olsam sen para verdiğin için seni o aldığı içinde onu . İkinizide banlarım. Kurallarda sözde para alışverişi ban sebebi .tmm abi.
ban yedi sinirsiz malesef@SULLY vardı oda milleti dolndormıştı bu aralar ortada yok
Yok kanka ben paramı alsın demiyorum ki. Bu adam dolandırıcı diyorum başkasının canını yakmasın yasaklansın diyorum. Ben para verip rol açtırdım parayı aldı kaçtıKardeş forumda para alışverişi yasak diyor adamlar, sen arkadaş hukukuna dayalı biriyle bir şey yapıyorsan sorumluluk sende. Karakol mu burası
Birader yasak yasak forumda para alışverişi yasak. Veriyor ya da alıyorlarsa yazmayacaklarHocam miilet illa paramı alın dolandırıcıdsn demiyor ki. Bu adam dolandırıcı belgeli kayıtlı forumda yasaklansın diyor
İyi olmuş ne yaptı kankaban yedi sinirsiz malesef
100 değil 300 de olsa kimseyi rencide etmem ben olsam gonderiyorsan gelmeyeceğini de göz önüne almalısınçaldı 100 tl geri de ödemedi 2 ay oldu
Tg grubu dalgasina ban yediler ama Sully dolandirici degildir ya yanlisiniz varİyi olmuş ne yaptı kanka
Başka isimle takılıyordur. Öyle karaktersiz çok var forumdaban yedi sinirsiz malesef
Vay be çok değişik bir tipdiban yedi sinirsiz malesef
Yok kanka belgeli ispatlı. Herkes en az 100 kişi yaptığın dolandırıcılık dedi konu bile açıldı yüzsüz geldi evet dolandırdım ben yüzsüzüm dedi çekti gittiTg grubu dalgasina ban yediler ama Sully dolandirici degildir ya yanlisiniz var
Yoo o adam basbaya sahtekar kardeş.hayati yalan hayatı dumen onun.ben tanıdık arkadaşları uyarmistim hep para falan vermeyin demistimTg grubu dalgasina ban yediler ama Sully dolandirici degildir ya yanlisiniz var
Way be tokatladin he ümit 🥺aynı şeyi bizde yaşadık biz banlandık adamlar forumda milleti dolandırmaya devam ediyor![]()
Aynen yüzsüz başka bi isimle takılıyordur yakında ortaya çıkarBaşka isimle takılıyordur. Öyle karaktersiz çok var forumda
Bende SULLY nin dolandırıcı olduğuna inanmıyorumTg grubu dalgasina ban yediler ama Sully dolandirici degildir ya yanlisiniz var