- 8,783
- 3,933
- 113
İlk yarı atacaktın o golü
10 kişiye 500 yazmıştı da adminler düzenlemiş yada kendisi😅Adam rol veya cekilis açmamış ki dostum puaha kupon paylaşımı yapmis sadece
O duzenliyemez dostum adminler duzeltmistir10 kişiye 500 yazmıştı da adminler düzenlemiş yada kendisi😅
Erhanla kemal bası tutuyor kafa tutmak isteyen varsa buyursun 😄Ben anlamam abi takip etmedim ama hakkimi alirim, demek dikislenmek isteyen birileri var! Burasi karisacak vaziyet alın!
Hacı sen niye ikide bir her konuda buralar karışacak bilmem ne abuk sabuk konuşuyon derdin niye kaos çıkarmak sıkıntın ne?Ben anlamam abi takip etmedim ama hakkimi alirim, demek dikislenmek isteyen birileri var! Burasi karisacak vaziyet alın!
Ortalığı karıştırır sıvışırım 😂😂Erhanla kemal bası tutuyor kafa tutmak isteyen varsa buyursun 😄
Klavyene kuvvet abi sustum.Hacı sen niye ikide bir her konuda buralar karışacak bilmem ne abuk sabuk konuşuyon derdin niye kaos çıkarmak sıkıntın ne?
Bişeyin başını tuttuğumuz yok kardo. Ödül alabilen alsın adamdan. Para adamın parası. Biz yapmadık mı yapmıyor muyuz dağıtım sana ona buna faydamız dokunmuyor mu niye sürekli her konuda bir kaos oluyor anlamıyorum cidden anlam veremiyorum şu olaylara.Erhanla kemal bası tutuyor kafa tutmak isteyen varsa buyursun 😄
10 kisi 500 idi 3 kisi takip edenlerden 7 ksii çekilişi idi galiba yanlış hatırlamıyorsam10 kişiye 500 yazmıştı da adminler düzenlemiş yada kendisi😅
Yazmadigim halde dunki ortaligin karistigini gorunce ironi yapiyorum, ortada para olunca klavye tuslarina hunharca basiliyorOrtalığı karıştırır sıvışırım 😂😂
Kaos falan yok dost ben makarasina takiliyorum. Dedigin gibi para adamin kime isterse ona atar.Bişeyin başını tuttuğumuz yok kardo. Ödül alabilen alsın adamdan. Para adamın parası. Biz yapmadık mı yapmıyor muyuz dağıtım sana ona buna faydamız dokunmuyor mu niye sürekli her konuda bir kaos oluyor anlamıyorum cidden anlam veremiyorum şu olaylara.
Fener yerse 1 golYanlışlıkla korner atıcaz diye köşeye bile inmiyorlar he 😂