- 3,338
- 2,527
- 113
Liste basindayim ona gore
Geç kaldılar kardeş. Kupon geldikten sonra tebrik etsen nolur 😅Bu daha baslangic son kornerde gelsin karisicak buralar 😄
Baktı ki fener gol mol atamıyorr,,kıyak yapakk dediler gariii
Anladim dostKanka mesaj bile atmamışım bu zamana kadar kimseye bizimkisi laf olsun diye mizah
Araya kaynar belki 😄Geç kaldılar kardeş. Kupon geldikten sonra tebrik etsen nolur 😅
Gol attı valla defans yaparsa atmayabilirFener 1 korner daha atamazsssa inan şaşırmam
Sanırım kendi adına konuşuyorsun 😅Araya kaynar belki 😄
Aynen oyle kasar bi takim ilkyari gol atsaydi 2 kurus gates cevircekdik oda olmadiFener 1 korner daha atamazsssa inan şaşırmam
Dost demo oyna sende kolayi var puahhaAynen oyle kasar bi takim ilkyari gol atsaydi 2 kurus gates cevircekdik oda olmadi
😂😂Aynen oyle kasar bi takim ilkyari gol atsaydi 2 kurus gates cevircekdik oda olmadi
Yok dost ben 2 mesaj attim oda sana cvp olarak bu arkadasdan bisey beklemiyorum 2 gundur kac tane konu acdi hepsinde 2 3 kisiyi etiketliyor onlara aticam diye boyle cekilis roll olmazkiSanırım kendi adına konuşuyorsun 😅
Adam rol veya cekilis açmamış ki dostum puaha kupon paylaşımı yapmis sadeceYok dost ben 2 mesaj attim oda sana cvp olarak bu arkadasdan bisey beklemiyorum 2 gundur kac tane konu acdi hepsinde 2 3 kisiyi etiketliyor onlara aticam diye boyle cekilis roll olmazki
Oyle sevmiyorum dost gider max verir sinir olurum 😄Dost demo oyna sende kolayi var puahha
İsteyen istediği gibi açar kardeşim. Para kimdeyse düdük onda 😅Yok dost ben 2 mesaj attim oda sana cvp olarak bu arkadasdan bisey beklemiyorum 2 gundur kac tane konu acdi hepsinde 2 3 kisiyi etiketliyor onlara aticam diye boyle cekilis roll olmazki
Evet bir de öyle bir durum var kimseye herhangi bir vaatte bulunmamış. @Blackman o yüzden bişey beklememekte haklısın 😅Adam rol veya cekilis açmamış ki dostum puaha kupon paylaşımı yapmis sadece
Laf olsun diye yaziyon dost bunda yazmamis digerlerinde yazmis bu gelincede o.kisilere doner ayni yani 😄Adam rol veya cekilis açmamış ki dostum puaha kupon paylaşımı yapmis sadece
😂😂Laf olsun diye yaziyon dost bunda yazmamis digerlerinde yazmis bu gelincede o.kisilere doner ayni yani 😄