- 10,815
- 6,562
- 113
Dakika 60a kadar 4 olursa korner tadından yenmez.Bu maçta korner çıkması için fenerin gol yemesi lazım başka yolu yok
Dakika 60a kadar 4 olursa korner tadından yenmez.Bu maçta korner çıkması için fenerin gol yemesi lazım başka yolu yok
Puahha la banane takımlardan dostum ya her gün zaten kaybeden biziz profilime aldanma eskiden çok severdim Beşiktaşı da suan o sevgim de kalmadı gibi birseyDedi Slovakya 2.lig takımını yenemeyen takımın taraftarı
Fenerbahçe taraftarına bişe demiyorum, takımda karakter yok .Abi bizde Fenerliyiz ayıp ediyorsun yakışmıyor sana bu yorum
Takiliyom dost ama en büyük FenerPuahha la banane takımlardan dostum ya her gün zaten kaybeden biziz profilime aldanma eskiden çok severdim Beşiktaşı da suan o sevgim de kalmadı gibi birsey
Beğenmiyorum da sende abarttın biraz boşver abi senin ne işin var bu takım karakteri konusunda Fenerli olan dostlar var boşverFenerbahçe taraftarına bişe demiyorum, takımda karakter yok .
Sen beğeniyor musun bu takımı kardeş
Siz böyle arka çıkarsanız saç baş yolarsınız ,Beğenmiyorum da sende abarttın biraz boşver abi senin ne işin var bu takım karakteri konusunda Fenerli olan dostlar var boşver
Abi tribundede var bişeyler Sefa reisden sonra tribünlerde sağlam bi abi göremedik yoksa Fenerbahçe taraftarı direk alikocu yakardıSiz böyle arka çıkarsanız saç baş yolarsınız ,
Bi Galatasaray böyle yapsın anasını satiyim yakarlar klübü
Puaha yasin kac kanka kac sampiyonluk gördün bugune kadar da en büyük fener oluyorTakiliyom dost ama en büyük Fener
Çok gördüm ben cokPuaha yasin kac kanka kac sampiyonluk gördün bugune kadar da en büyük fener oluyor
Puahha kac tane gördün çok merak ettim sole lutfenÇok gördüm ben cok