- 23,872
- 22,235
- 113
Ev 2 tane korner oldu fener uyusun mk
Fener korner takımı değil zatn kanka gs çok korner kullanıyor bari 2 lig takımına bi zahmet kullansinKornerleri ev atıyor 2 oldular bu fener her yerde loser
Haklısın kanka rakip dediğin gibi baya zayıf ama hiç ağırlığını koyamadı dahaFener korner takımı değil zatn kanka gs çok korner kullanıyor bari 2 lig takımına bi zahmet kullansin
İlk yari 3 u bulması lazımHaklısın kanka rakip dediğin gibi baya zayıf ama hiç ağırlığını koyamadı daha
Dünya tarihinde karakterden yoksun tek takım Fenerbahçe dir.
Öyle deme sonra yapı var diyorlar. Özel oranı da yatırdı ibneler.Dünya tarihinde karakterden yoksun tek takım Fenerbahçe dir.
Abi bizde Fenerliyiz ayıp ediyorsun yakışmıyor sana bu yorumDünya tarihinde karakterden yoksun tek takım Fenerbahçe dir.
Belli zaten adamlar kaleye gidemiyor ben bile sövüyorum@NoEscapE kardo neredeyse as kadroyla çıkmışlar valla şaka gibi bu fener harbi taraftarına saç baş yoldurmakta haklı
Adamların taraftarina Allah sabır versin ben 45 dk izledim kafayı yedim gerçekten çok asagidalarDünya tarihinde karakterden yoksun tek takım Fenerbahçe dir.
Dedi Slovakya 2.lig takımını yenemeyen takımın taraftarı3 at fener kendini nie her seferinde rezil ediyon