- 3,922
- 2,296
- 113
@Beşiktaş ferhat abimin çetedenim olur musende mi çetedensin dost
@Beşiktaş ferhat abimin çetedenim olur musende mi çetedensin dost
Haklısın dost bende denk gelmiş oldum k. Bakmaolm neden hep benim konularımda kavga ediyorsunuz ayıp ediyorsunuz bana gerçekten uyudum uyandım yine aynı aynı muhabbet
Senin sikintin ne her yerde salça.oluyirsun.millete para vermek.zorunda değil kimse.burda birbirineBen birşey istemiyorum dostum . Daha başka ihtiyacı olan dosta atarsın. Bol şans umarım gelir . 7 lı çeteden olmadığına sevindim
Sen konuyu çok yanlış anlamışsın dostum. Ben çete Mete bilmem ama senin ödül atacağın kişiler belliyse onları etiketleyeceksin orda insanları 1.5 2 saat maç takip ettirmeyeceksin.Ağa şu çete muhabbetini salın cidden kimse kimseye atmak zorunda değil adam paylaşmakta zorunda değil kim kime atarsa salın ya destek olmak isteyen olur zaten
Para altta. Güzel hamle dost45 hadi uzatma da verme kapat git dinlensin çocuklar 15 dk içeride
Jannti aldik mı halilimsende mi çetedensin dost
Dostum adamın sıkıntısını bilmiyorsan salça malça turşu murşu karıştırmıcan araya. Önce sıkıntısını öğrencen güzel dille haklı mı haksız mı bakıcan. Ondan sonra üslubunu ayarlıcan ayarlıcaksanSenin sikintin ne her yerde salça.oluyirsun.millete para vermek.zorunda değil kimse.burda birbirine
Hakkındaki şikayetleri okudum önce onları bi temizle aklan sonra gel benımle konuş sen.Senin sikintin ne her yerde salça.oluyirsun.millete para vermek.zorunda değil kimse.burda birbirine
Bol şanslar abiiiihedefe ulaşırsak 2 rollcü seçeriz aktif konu açıp etkinlik yapanlardan(sadece yiyen tayfa değil)
adım 1 alt oynamayı öğrendik diyelim be won olsun
Eyvallah dost Bol.şans diyelimDostum adamın sıkıntısını bilmiyorsan salça malça turşu murşu karıştırmıcan araya. Önce sıkıntısını öğrencen güzel dille haklı mı haksız mı bakıcan. Ondan sonra üslubunu ayarlıcan ayarlıcaksan
Bol şans 🍀hedefe ulaşırsak 2 rollcü seçeriz aktif konu açıp etkinlik yapanlardan(sadece yiyen tayfa değil)
adım 1 alt oynamayı öğrendik diyelim be won olsun