- 12,043
- 5,943
- 113
Aktif konu açıp hep kaybedenlerde geçerli mi dost 🤔hedefe ulaşırsak 2 rollcü seçeriz aktif konu açıp etkinlik yapanlardan(sadece yiyen tayfa değil)
adım 1 alt oynamayı öğrendik diyelim be won olsun
Aktif konu açıp hep kaybedenlerde geçerli mi dost 🤔hedefe ulaşırsak 2 rollcü seçeriz aktif konu açıp etkinlik yapanlardan(sadece yiyen tayfa değil)
adım 1 alt oynamayı öğrendik diyelim be won olsun
Seninle çete kuralım bizdostum benim çetem yok dostum da yok sen genelde yiyor musun yoksa etkinlik yapıyor musun ona göre takip et
Evet ama benim sans yok sen alt bas ben takip edem hggHelal sinanım büyük oyunu görmüşsün
Yok bizi elediler dostSen daha rol açmadın mı zalimm
7 li çete ne dost ilk defa duydumBen birşey istemiyorum dostum . Daha başka ihtiyacı olan dosta atarsın. Bol şans umarım gelir . 7 lı çeteden olmadığına sevindim
Yakındır bizi izlemeye devam edinEvet ama benim sans yok sen alt bas ben takip edem hgg
sende mi çetedensin dostAğa şu çete muhabbetini salın cidden kimse kimseye atmak zorunda değil adam paylaşmakta zorunda değil kim kime atarsa salın ya destek olmak isteyen olur zaten
Paran da yok olabilir bence bu daha büyük ihtimal kdjdjEvet ama benim sans yok sen alt bas ben takip edem hgg
İzlemediysen acil izle7 li çete ne dost ilk defa duydum
Bizde onu diyoruz ahpap. Adam konu başlığına yazsın dağıtım bu adamlara diye. Kimse de yorulmazAğa şu çete muhabbetini salın cidden kimse kimseye atmak zorunda değil adam paylaşmakta zorunda değil kim kime atarsa salın ya destek olmak isteyen olur zaten